fbpx
Depositphotos 183539068 L

Rundrejse i Thailand og badeferie i Khao Lak

Frodig natur, fascinerende templer, hill-tribes og asiatiske elefanter. Alt går i ét på denne eventyrlige rundrejse til Thailand, som afrundes med en badeferie i Khao Laks rolige omgivelser.

Rejsens beskrivelse

På denne rejse inviterer vi dig tæt på Thailands kultur. Vi starter i landets hovedstad, Bangkok, og giver dig et glimt af verdens travleste by, inden vi bevæger os ud på landet. Turens første stop bliver fantastiske Chiang Mai, hvor en lidt spøjs oplevelse venter os, når vi besøger Elephant Poo Poo Paper Park (navnet siger nok det meste). Herefter bevæger os yderligere nordpå, og besøger Chiang Rai – Thailands nordligste by. Her oplever vi en væsentlig mindre turisme, og besøger hill-tribe museet, hvor vi får en kort gennemgang af hvad der venter os, inden vi dagen efter oplever dem med egne øjne. Desuden besøger vi elefant campen, Chang Chill, hvor vi hjælper de ansatte med at forberede maden til de tidligere udsatte elefanter. Vores Thailand rundrejse afslutted med en uges badeferie i Khao Lak.

En rejse til fordel for alle

Elefanter er et af de mest udsatte dyr inden for turismen. Mange steder i Asien tilbydes der stadigvæk elefantridning, og flere og flere steder er begyndt med elefantbadning. De fleste parker der sælger elefantbadning, får det til at fremstå som en positiv ting for elefantens adfærd. Desværre er det de færreste der ved, hvad elefanten gennemgår før, under og efter aktiviteterne. På denne rejser besøger vi en af de få parker, der faktisk tager sig af dyrene. Her vandrer vi (1-3 km) i de store tæt bevoksede områder, som elefanterne færdes i. Vi gør også flere spændende besøg hos de lokale hill-tribes, der holder til i den nordlige del af landet. Her får vi en smagsprøve på deres kultur og afprøver det lokale køkken. Har du lyst, kan du besøge Soi Dog Foundation, når vi lander i Phuket, inden vi kører dig til Khao Lak. Besøgene i både elefant parken og hos hill-triben er inkluderet i prisen. Beløbet går udelukkende til dem. På den måde, støtter du både tidligere udsatte elefanter og lokale landsbybeboere.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

19 dage

Ubegrænset

Sværhedsgrad: Let

Sværhedsgrad: Let (T1)

Denne rejse indeholder trekking i skovterræn, når vi besøger elefanterne i Chang Chill. Trekking distance er mellem 1-4 km. Terræn kan være vådt og glat i tilfælde af regn. Medbring gode sko samt tøj der kan tåle at blive vådt og beskidt.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T1

Fra pris:21.997 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Indenrigsfly fra Chiang Mai – Phuket
 • Transport tur/retur fra hotel/lufthavne i Thailand
 • Alt nævnt transport i køretøj med aircondition
 • Hotelophold på nævnte hoteller.
 • Alle nævnte dagsudflugter
 • Engelsktalende lokalguide
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 16 x morgenmad (dag 3-18)
 • 9 x frokost (dag 3, 5-10)
 • 1 x middag (dag 9)
 • Bådudflugt i Phang Nga med La Moet inkl. måltider
 • Indgang til elefant camp i Chiang Mai.
 • Indgang til Opium museet
 • Indgang til Poo Poo Paper Park
 • Skatter og gebyrer

Kom tæt på de asiatiske elefanter i Chiang Mai

Vi besøger en elefantpark, hvor du observerer elefanterne og forbereder deres mad.

Ingen elefantridning eller badning

Hos Ferie med Formål sætter vi dyrene i fokus og udelukker aktiviteter som elefantridning og elefantbadning.

Hill-triben

Vi oplever den lokale kultur, når vi besøger den mystiske hill-tribe.

Poo Poo Paper Park

Få en morsom oplevelse, når vi besøger Elephant Poo Poo Paper Park. Her lærer vi hvordan man laver papir uden brug af træ.

Badeferie på i Khao Lak

Omringet af tropisk natur, er Khao Lak er den perfekte feriedestination, til dig der bare vil koble af. 

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark. Undervejs vil der være en mellemlanding.

Vi ankommer til Bangkok imorgen. 

Rigtig god fornøjelse. 

Dag 02 - Velkommen til Bangkok, Thailand
Efter du har modtaget din bagage, bliver du i ankomsthallen taget imod af vores lokale repræsentant, der vil stå i en blå piké med et skilt, hvorpå dit navn står. Du vil blive kørt til I Residence Hotel Silom, hvor du får et Deluxe-værelse til rådighed. Resten af dagen/aftenen står på ren og skær afslapning. Dit eventyr begynder i morgen.

Velkommen til Thailand

Efter du har modtaget din bagage, bliver du i ankomsthallen taget imod af vores lokale repræsentant, der vil stå i en blå piké med et skilt, hvorpå dit navn står. Du vil blive kørt til I Residence Hotel Silom, hvor du får et Deluxe-værelse til rådighed. Resten af dagen/aftenen står på ren og skær afslapning. Dit eventyr begynder i morgen.
Dag 03 - Det flydende marked og livet på landet
Efter morgenmaden forlader vi Bangkoks travle hverdag og kører vi til Ratchaburi, som ligger godt 100 km sydvest fra Bangkok. Her besøger vi ét af Thailands mest kendte flydende markeder, Damnoen Saduak, og begiver os ud på kanalerne i en traditionel longtailbåd. Du kan også afprøve dine evner til at forhandle i de lokale boder. Efter markedet fortsætter vi mod den familieejede økologiske gård, Patom Organic Village, som ligger på kanten af den idylliske flod Tachine. Her bliver der serveret en international frokost i buffetstil, som er lavet på friske økologiske råvarer fra gårdens haver. Efter frokosten får du lov til selv at prøve kæfter med nogle af kulturens aktiviteter. Blandt andet kan du lave små elefantfigurer af ler, forberede en traditionel thaidessert og lave en ris body scrub. Efterfølgende kører vi tilbage til hotellet.

Det flydende marked.

Efter morgenmaden forlader vi Bangkoks travle hverdag og kører vi til Ratchaburi, som ligger godt 100 km sydvest fra Bangkok. Her besøger vi ét af Thailands mest kendte flydende markeder, Damnoen Saduak, og begiver os ud på kanalerne i en traditionel longtailbåd. Du kan også afprøve dine evner til at forhandle i de lokale boder.
Efter markedet fortsætter vi mod den familieejede økologiske gård, Patom Organic Village, som ligger på kanten af den idylliske flod Tachine. Her bliver der serveret en international frokost i buffetstil, som er lavet på friske økologiske råvarer fra gårdens haver. Efter frokosten får du lov til selv at prøve kæfter med nogle af kulturens aktiviteter. Blandt andet kan du lave små elefantfigurer af ler, forberede en traditionel thaidessert og lave en ris body scrub.
Efterfølgende kører vi tilbage til hotellet.
Dag 04 - Mod Chiang Mai
Efter morgenmaden bliver du kørt til Bangkok Lufthavn, hvor dit fly tager dig til Thailands største by, Chiang Mai, i den nordlige del af landet. Vi foretager check-in ind på hotel The Empress Chiang Mai og får et Superior-værelse til rådighed. Resten af dagen står på ren afslapning, så vi kan blive klar til morgendagen, hvor vi skal ud på en traditionel, religiøs og lidt spøjs oplevelse.Efter morgenmaden bliver du kørt til Bangkok Lufthavn, hvor dit fly tager dig til Thailands største by, Chiang Mai, i den nordlige del af landet. Vi foretager check-in ind på hotel The Empress Chiang Mai og får et Superior-værelse til rådighed. Resten af dagen står på ren afslapning, så vi kan blive klar til morgendagen, hvor vi skal ud på en traditionel, religiøs og lidt spøjs oplevelse.
Dag 05 - Templer & Elephant PooPoo Paper Park
I dag garanterer vi en spøjs oplevelse. Vi får morgenmad på hotellet, hvorefter vi besøger ét af de vigtigste templer i hele Thailand. Nemlig Wat Phrathai Doi Suthep. Dette tempel er et ”must see” og ét af de mest respekterede templer blandt thaierne. Templet er placeret på toppen af et bjerg. Her kan du selv vælge, om du vil udfordre dig selv og gå alle 300 trin op ad trappen, eller om du vil tage den nemme vej til toppen med en svævebane. Uanset hvordan du kommer derop, venter der dig imponerende arkitektur, statuer, vægmalerier og religiøse bygninger omringet af smuk natur. Efter besøget i templet besøger vi en spøjs fabrik, der viser dig, hvordan man kan lave papir uden brug af træ og ved hjælp af elefanterne. Metoden fremgår af fabrikken navn, nemlig Elephant PooPoo Paper Park. Glæd dig til en sjov og anderledes oplevelse! Efter besøget på fabrikken tager vi tilbage til hotellet.

Elephant Poo Poo Paper Park

I dag garanterer vi en spøjs oplevelse. Vi får morgenmad på hotellet, hvorefter vi besøger ét af de vigtigste templer i hele Thailand. Nemlig Wat Phrathai Doi Suthep. Dette tempel er et ”must see” og ét af de mest respekterede templer blandt thaierne. Templet er placeret på toppen af et bjerg. Her kan du selv vælge, om du vil udfordre dig selv og gå alle 300 trin op ad trappen, eller om du vil tage den nemme vej til toppen med en svævebane. Uanset hvordan du kommer derop, venter der dig imponerende arkitektur, statuer, vægmalerier og religiøse bygninger omringet af smuk natur.
Efter besøget i templet besøger vi en spøjs fabrik, der viser dig, hvordan man kan lave papir uden brug af træ og ved hjælp af elefanterne. Metoden fremgår af fabrikken navn, nemlig Elephant PooPoo Paper Park. Glæd dig til en sjov og anderledes oplevelse!
Efter besøget på fabrikken tager vi tilbage til hotellet.
Dag 06 - En halv dag til fordel for elefanterne

Vi starter dagen med morgenmad på hotellet. Mellem 07:30 – 08:00 bliver vi hentet og kørt ud til én af de få parker i Asien, hvor du kan få lov til at opleve elefanter i fri natur, uden at folk rider på dem, bader dem og stresser dem. Parken huser seks elefanter, som tidligere har været udsat for den mørke side af turismen. Vi starter besøget i elefantparken med en introduktion til parkens fortid, nutid og kommende programmer, som alle er til fordel for elefanterne. Efter introduktionen går vi ud i skovområderne, hvor du fra en sikker afstand får lov til at observerer elefanterne socialisere med hinanden – som var du på en ægte safari i Afrika. Du lærer om elefanterne og møder parkens mahouter. Under observationen af elefanterne kan du stille alle de spørgsmål, du har, og du får ligeledes en ”live undervisning” om elefanternes opførsel, hvor du bl.a. bliver fortalt hvad deres kropssprog betyder, hvor meget de spiser, hvad de vejer, hvor gamle de bliver samt hvilken natur, de lever i. Efter vandringen og observeringen går vi til parkens ”rest station”, som ligger ovenover et mudderhul. Her bliver der serveret traditionelle thaiforfriskninger. Fra stationen kan du være heldig at observere elefanterne slappe af i mudderhullet. Det kan være en god ide at tage tøj på, som tåler at blive lidt beskidt, da der godt kan flyve mindre mudderklatter op fra mudderhullet. Elefanterne bruger nemlig mudderhullet til at køle kroppen ned på varme dage. Her bruger de snablen til at kaste mudder op på kroppen - og det kan godt sprøjte lidt. Herefter bevæger vi os ned til floden, hvor vi får lov til at fylde rør op med majs, sukkerrør, græs, bananer med mere. Herefter bliver der serveret frokost for både dig og elefanterne – og du kan observere elefanterne spise den frokost, du har forberedt til dem. Besøget i elefantparken er inkluderet i rejsens pris, og prisen for besøget går ubeskåret til parken. Det vil sige, at du ved dit besøg har støttet elefanterne, fodret og observeret dem – uden nærkontakt, som normalt skaber stres og angst for dyrene. Dermed kan du roligt have god samvittighed over dagens besøg hos elefanterne! Vi er tilbage på hotellet omkring kl. 15:15. Resten af dagen er på egen hånd. Vi starter dagen med morgenmad på hotellet. Mellem 07:30 – 08:00 bliver vi hentet og kørt ud til én af de få parker i Asien, hvor du kan få lov til at opleve elefanter i fri natur, uden at folk rider på dem, bader dem og stresser dem. Parken huser seks elefanter, som tidligere har været udsat for den mørke side af turismen.
Vi starter besøget i elefantparken med en introduktion til parkens fortid, nutid og kommende programmer, som alle er til fordel for elefanterne. Efter introduktionen går vi ud i skovområderne, hvor du fra en sikker afstand får lov til at observerer elefanterne socialisere med hinanden – som var du på en ægte safari i Afrika. Du lærer om elefanterne og møder parkens mahouter. Under observationen af elefanterne kan du stille alle de spørgsmål, du har, og du får ligeledes en ”live undervisning” om elefanternes opførsel, hvor du bl.a. bliver fortalt hvad deres kropssprog betyder, hvor meget de spiser, hvad de vejer, hvor gamle de bliver samt hvilken natur, de lever i.

Efter vandringen og observeringen går vi til parkens ”rest station”, som ligger ovenover et mudderhul. Her bliver der serveret traditionelle thaiforfriskninger. Fra stationen kan du være heldig at observere elefanterne slappe af i mudderhullet. Det kan være en god ide at tage tøj på, som tåler at blive lidt beskidt, da der godt kan flyve mindre mudderklatter op fra mudderhullet. Elefanterne bruger nemlig mudderhullet til at køle kroppen ned på varme dage. Her bruger de snablen til at kaste mudder op på kroppen – og det kan godt sprøjte lidt.

Herefter bevæger vi os ned til floden, hvor vi får lov til at fylde rør op med majs, sukkerrør, græs, bananer med mere. Herefter bliver der serveret frokost for både dig og elefanterne – og du kan observere elefanterne spise den frokost, du har forberedt til dem.
Besøget i elefantparken er inkluderet i rejsens pris, og prisen for besøget går ubeskåret til parken. Det vil sige, at du ved dit besøg har støttet elefanterne, fodret og observeret dem – uden nærkontakt, som normalt skaber stres og angst for dyrene. Dermed kan du roligt have god samvittighed over dagens besøg hos elefanterne!

Vi er tilbage på hotellet omkring kl. 15:15. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 07 - Mod Chiang Rai
Vi bevæger os 3-4 timer nordpå, og ankommer til Thailands nordligste by, Chiang Rai. Chiang Rai er ikke så turistet som andre steder, og byder på fantastisk kultur og tradition. Vi ankommer til en lokal restaurant hvor vi nyder en frokost, inden vi gør check-in på hotel Laluna Hotel & Resort, hvor vi får en Bungalow til rådighed. Herefter tager vi til Baan Dam, ”Det sorte hus”, som er et hus bygget af den berømte lokale artist, Mr. Thawan Duchaneethis. Baan Dam er et imponerende parkområde med fantastiske træhuse i smukt design. I løbet af Chiang Rai-turen besøger vi én af de såkaldte ”Hill Tribes”. Derfor gør vi efter Baan Dam stop ved et Hill Tribe-museum, hvor du får en smagsprøve på, hvad det er, der venter dig. Her lærer vi blandt andet om stammernes kultur og traditioner. Afslutningsvist besøger vi selvfølgelig Wat Rong Khun, også kendt som ”Det hvide tempel”, som blev designet af den berømte arkitekt, Mr. Chalermchai Kositpipat.

Wat Rong Khun

Vi bevæger os 3-4 timer nordpå, og ankommer til Thailands nordligste by, Chiang Rai. Chiang Rai er ikke så turistet som andre steder, og byder på fantastisk kultur og tradition. Vi ankommer til en lokal restaurant hvor vi nyder en frokost, inden vi gør check-in på hotel Laluna Hotel & Resort, hvor vi får en Bungalow til rådighed.
Herefter tager vi til Baan Dam, ”Det sorte hus”, som er et hus bygget af den berømte lokale artist, Mr. Thawan Duchaneethis. Baan Dam er et imponerende parkområde med fantastiske træhuse i smukt design. I løbet af Chiang Rai-turen besøger vi én af de såkaldte ”Hill Tribes”. Derfor gør vi efter Baan Dam stop ved et Hill Tribe-museum, hvor du får en smagsprøve på, hvad det er, der venter dig. Her lærer vi blandt andet om stammernes kultur og traditioner.
Afslutningsvist besøger vi selvfølgelig Wat Rong Khun, også kendt som ”Det hvide tempel”, som blev designet af den berømte arkitekt, Mr. Chalermchai Kositpipat.
Dag 08 - Fantastiske Chiang Rai

Efter morgenmaden kører vi op i bjergbakkerne og besøger Doi Mae Salong, som ligger ved Santi Khiri Village. Byen er kendt for dens rolige omgivelser og fantastiske landskab. Her besøger vi blandt andet teplantager og -huse. I løbet af besøget bliver der serveret en traditionel ret. Inden vi kører tilbage til hotellet, besøger vi Doi Tung Royal Villa, som er en bygning omgivet af farverige blomster. Huset blev bygget i 1989 til Prinsesse Srinagarinda, så hun kunne bo og arbejde der. Huset ligger på toppen af bakken og har en fascinerende udsigt udover landskabet. Arkitekturen er en blanding af Schweizisk Chalet-stil og Lanna-stil.

Doi Tung Royal Villa

Efter morgenmaden kører vi op i bjergbakkerne og besøger Doi Mae Salong, som ligger ved Santi Khiri Village. Byen er kendt for dens rolige omgivelser og fantastiske landskab. Her besøger vi blandt andet teplantager og -huse. I løbet af besøget bliver der serveret en traditionel ret.

Inden vi kører tilbage til hotellet, besøger vi Doi Tung Royal Villa, som er en bygning omgivet af farverige blomster. Huset blev bygget i 1989 til Prinsesse Srinagarinda, så hun kunne bo og arbejde der. Huset ligger på toppen af bakken og har en fascinerende udsigt udover landskabet. Arkitekturen er en blanding af Schweizisk Chalet-stil og Lanna-stil.

 

Dag 09 - Den gyldne trekant & Hill Triberne
Efter morgenmaden bevæger vi os mod Hill Tribe-landsbyerne Akha og Yao. Akha-stammen, som oprindeligt er fra Tibet, er én af de fattigste stammer blandt Thailands etniske minoriteter. Yao-stammen, som oprindeligt er fra Kina, har stadig kinesiske traditioner og anvender blandt andet kinesiske bogstaver, når de kommunikerer skriftligt. Vi fortsætter mod Chiang Saen, som ligger langs Mekong-flodens bred. Vi fortsætter mod ”Den gyldne trekant”, og bevæger os igennem gamle ruiner tilbage fra Chiang Saen-kongeriet. Ruinerne er helt tilbage fra år 1325. Når vi ankommer til ”Den gyldne trekant”, har du udsigt til 3 lande: Thailand (hvor du befinder dig), Burma (til venstre) og Laos (til højre). Det er også her, Ruak floden løber sammen med Mekong-floden. Vi besøger efterfølgende museet The Opium House (”opiumhuset”). Her får du et indblik i opiummens historie i Thailand samt dets konsekvenser for befolkningen. Sidst på eftermiddagen tager vi til Lanjia Lodge, hvor Lanjia-personalet tager imod dig og hjælper dig med check-in. Her får du et indblik i Hill Triben Hmongs kultur. Det bliver en aften fyldt med kultur, tradition, sang og dans efterfulgt af et måltid mad. Vi overnatter på Lanjia Lodge.

Hill Tribe, Thailand

Idag starter vi med at besøge Baan Dam, bedre kendt som ‘Det sorte hus.’ Baan Dam er et hus bygget af den berømte lokale artist, Mr. Thawan Duchaneethis. Huset er et imponerende parkområde med fantastiske træhuse i smukt design. Vi fortsætter mod Chiang Saen, som ligger langs Mekong-flodens bred. Vi fortsætter mod ”Den gyldne trekant”, og bevæger os igennem gamle ruiner tilbage fra Chiang Saen-kongeriet. Ruinerne er helt tilbage fra år 1325. Når vi ankommer til ”Den gyldne trekant”, har du udsigt til 3 lande: Thailand (hvor du befinder dig), Burma (til venstre) og Laos (til højre). Det er også her, Ruak floden løber sammen med Mekong-floden. Vi besøger efterfølgende museet The Opium House (”opiumhuset”). Her får du et indblik i opiummens historie i Thailand samt dets konsekvenser for befolkningen.

Sidst på eftermiddagen tager vi til Lanjia Lodge, hvor Lanjia-personalet tager imod dig og hjælper dig med check-in. Her får du et indblik i Hill Triben Hmongs kultur. Det bliver en aften fyldt med kultur, tradition, sang og dans efterfulgt af et måltid mad. Vi overnatter på Lanjia Lodge.

Dag 10 - Hill tribes

Opium Museet

Idag siger vi farvel til den nordlige del af Thailand. Men inden vi forlader området, lærer vi lidt om et af Nordthailands vigtigste områder, nemlig Mekong-floden. Vi får en fortælling om, hvorfor Mekong-floden er vigtig for landsbybeboerne. Vi afslutter med en rundvandring i en lokal landsby, hvor nogle af de lokale hill tribes viser os rundt.

Herefter kører vi til Chiang Mai, hvor vi overnatter.
Imorgen går turen til Phuket, og videre til Khao Lak.

 

Dag 11 - Mod Phuket og videre til Khao Lak
De næste 11 dage står på badeferie i Khao Lak

Khao Lak har fantastiske snorkelmuligheder

Vi kører til lufthavnen i Chiang Mai, og flyver til Phuket. Flyveturen tager ca. 2 timer. Ved ankomst bliver du hentet og kørt til Khao Lak. Vi ønsker dig en fortsat god ferie i Khao Lak.
Dag 11 - 17 - Badeferie i Khao Lak

Efter ankomst til Phuket lufthavn, kører vi ca. 1 – 1,5 time nordpå, til vi ankommer til Khao Lak. Her venter et stille og roligt ferieparadis, med en lang kridthvid sandstrand, små smalle gader, naturskønne omgivelser og små lokale markeder. Vi ønsker dig en fortsat god ferie.

Vi inkluderer en fantastisk bådtur i rejsens pris
Befinder man sig i Khao Lak, er det næsten et ‘must’ at opleve Phang Nga, som ligger et stenkast væk.
Der findes utallige muligheder når det kommer til bådture – men den bedste finder du hos Ferie med Formål – derfor inkluderer vi den i rejsens pris. Læs mere nedenfor.
Dag 18 - Hjemrejse

Efter morgenmaden kører vi dig til lufthavnen. Rejser du først hjem om aftenen, kan du – ofte mod betaling – beholde værelset i længere tid, hvis det er ledigt. Med dig hjem i bagagen har du en masse ferieminder. Du har besøgt flere kulturelle steder i Bangkok, Chiang Mai og Chiang Rai. Du har besøgt én af de få elefantparker, hvor elefanterne trives i de omgivelser, de fortjener. Du har set hvordan man laver papir på Elephant PooPoo Paper Park, og afsluttet med en velfortjent ferie i Khao Lak. Sidst men ikke mindst er et beløb blevet doneret til Soi Dog i dit navn, og et certifikat herpå venter dig, når du kommer hjem. Tusind tak for denne gang – og for alt, dit besøg har bidraget med. Efter morgenmaden kører vi dig til lufthavnen. Rejser du først hjem om aftenen, kan du – ofte mod betaling – beholde værelset i længere tid, hvis det er ledigt. Med dig hjem i bagagen har du en masse ferieminder. Du har besøgt flere kulturelle steder i Bangkok, Chiang Mai og Chiang Rai. Du har besøgt én af de få elefantparker, hvor elefanterne trives i de omgivelser, de fortjener. Du har set hvordan man laver papir på Elephant PooPoo Paper Park, og afsluttet med en velfortjent ferie i Khao Lak. Sidst men ikke mindst er et beløb blevet doneret til Soi Dog i dit navn, og et certifikat herpå venter dig, når du kommer hjem. Tusind tak for denne gang – og for alt, dit besøg har bidraget med.

Dag 19 - Hjemkomst til Danmark
Velkommen hjem

Velkommen hjem

Vi håber, at du har haft en god tur.

Velkommen hjem.

La Moet – Champagne

Er man på en badeferie i Thailand, er det et must at komme ud på havet. Derfor inkluderer Ferie med Formål en dejlig oplevelse i rejsens pris. Vi samarbejder nemlig med den bedste båduflugt på Phuket. Båden er skandinavisk ejet, og turen kan ikke købes på gadehjørnerne. Med La Moet, garanterer vi en dejlig oplevelse.  

La Moet - Phang Nga

Følg med på en bådtur i det frodige Phang Nga. Her sejler vi rundt blandt gigantiske kalkstensklipper. Vi gør forskellige stop undervejs, hvor vi kan hoppe i vandet fra båden. Turens højdepunkt bliver den flydende ø, ‘Koh Hong’, hvor en kridthvid sandstrand venter os. Har du lyst til at strække benene lidt, kan du gå en kort tur i øens jungle – måske du får øje på øens komodo veran, Lennart.

Bemærk: Denne tur er ikke en snorkeltur, men en afslappende sightseeing i en af Sydthailands smukkeste nationalparker.

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Det er muligt at opgradere sig mod gebyr. Klik på billederne for at læse mere.

I Residence Hotel Silom

★★★+

The Empress Chiang Mai

★★★+

Laluna Resort & Hotel

★★★★

Lanjia Lodge

La Flora

★★★★