fbpx
hornbill 1

Sydafrika: Safari, Garden Route & Cape Town

Glæd jer til en 15-dages kombineret natur- og safarirejse, som giver jer muligheden for at opleve det sydlige Sydafrikas seværdigheder med landets tætteste bestand af elefanter, smukke kyststrækninger, sightseeing i verdens måske smukkest beliggende storby, samt vandreture i den mest fantastiske natur.

Rejsens beskrivelse

Eventyret begynder allerede når I er ankommet til Port Elizabeth, da vi skal ud at opleve Addo Elephant National Park, der har landets tætteste bestand af elefanter. Vi skal på jagt efter The Big Five, når vi kører på game drive i Kariega Game Reserve. En anden intens oplevelse venter os samme sted, når vi skal på walking safari, hvor vi i langt højere grad bliver en del af omgivelserne i bushen. Vi skal ud at køre på nogle af verdens smukkeste ruter med helt spektakulære udsigter – Garden Route, Route 62 og Chapman’s Peak Drive. Køretøjet bliver parkeret, når vi snører vandreskoene og begiver os ud i naturen i Robberg Naturreservat, Bretton-on-Sea, Wilderness, Swartberg og Hermanus. Vi skal opleve 2 af de fugle, der ikke kan flyve, når vi skal ud at se verdens største nulevende fugl, strudsen, og de vidunderlige charmerende pingviner. Vi oplever Cape Town, som af mange betegnes som verdens smukkest beliggende by. Her skal vi på en byrundtur, hvor vi blandt andet oplever det farverige Bo-Kaap og byens livlige havnefront. Vi kommer også helt ud til spidsen af Sydafrika, hvor Atlanterhavet møder Det Indiske Ocean.

Rejsen foregår med engelsktalende rejseleder, men kan også bestilles med dansktalende rejseleder. Se flere rejser til Sydafrika her.

Sydafrika til fordel for dig og dyrene

Dette vidunder af en rejse kombinerer lettere aktiv ferie med spændende safarirejser. Under rejsen vil vi under flere af dagene tage vandreskoene på, og begive os ud i den sydafrikanske natur. Vi vil blandt andet opleve fascinerede bjerglandskaber samt fantastiske udsigte over det Indiske Ocean. Desuden vil vi prøve en klassisk vandresafari, hvor vi i selskab med en professionel ranger vil opleve dyrelivet til fods – noget der giver dig chancen for at komme tæt på dyrene i deres naturlige habitat, og som giver dig en helt anden oplevelse, end hvis man sad i en landcruiser. Udover trekking, besøger vi nogle af Sydafrikas smukkeste parker, og oplever dyrelivet på flere spændende safarirejser. På denne rejse er der desuden mulighed for at opleve dyr som indgår i ‘The Big 5’ samt hvaler. Hele rejsens krydres selvfølgelig også med lidt vinsmagning, da vi jo befinder os i området hvor nogle af verdens bedste vinproducenter holder til.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl fly

Antal dage

15 dage

4 personer

Sværhedsgrad: Moderat (T2)

Sværhedsgrad: Moderat (T2)

Denne rejse indeholder flere dage med trekking. Det længste vi går på en dag er 12 kilometer. Terræn er let, men gode sko er påkrævet. Niveau forskelle kan forekomme. Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T2

Fra pris:27.499 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Transfer til/fra lufthavn i Afrika.
 • Alle nævnte game-drives i landcruiser.
 • Alle ophold på nævnte hoteller/lodges
 • Dansktalende rejseleder.
 • Engelsktalende lokalguide.
 • Engelsktalende chauffør.
 • Gebyrer til Nationalparker.
 • Drikkepenge til lokalguider.
 • 13 x morgenmad.
 • 2 x frokost.
 • 10 x aftensmad.
 • Alle skatter og gebyrer i Danmark.

Følgende er ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider der ikke er nævnt ovenfor. (kan tilkøbes)
 • Drikkevarer.
 • Vaccination
 • Visum.
 • Afbestillingsforsikring.
 • Alt som ikke står nævnt under ‘inkluderet’.

Addo Elephant National Park

Vi kommer tæt på elefanterne i landets tredjestørste park, Addo Elephant National Park.

Kariega Private Game Reserve

Vi får mulighed for at opleve ‘The Big 5’ i Kariega Private Game Reserve der idag udgør 10.000 hektar wilderness.

Garden Route

Vi oplever en af Sydafrikas smukkeste ruter, nemlig den 200 km lange Garden Route.

Hvalerne i Plettenberg Bay

Plettenberg Bay og Hermanus er kendt for hvalsafari. Det er muligt at opleve den sydlige Rethval året rundt.

Aktiv ferie i Sydafrikas smukkeste natur

Vi inkluderer nogle dage med trekking, så vi kommer helt tæt på den afrikanske natur – og den spændende savanne.

Sydafrikas vine

Vi oplever flere vinområder og prøvesmager de sydafrikanske druer.

Cape Town

Eller ‘The Mother City’ som den kaldes af de lokale. Byen betragtes som en af verdens smukkeste byer.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark og ankommer til Johannesburg imorgen. Undervejs vil der være minimum én mellemlanding.

I enkelte tilfælde vil ankomsten være samme aften.

Dag 02 - Ankomst til Port Elizabeth – Addo Elephant National Park
elefanterNår I er kommet vel gennem paskontrollen i lufthavnen står jeres danske rejseleder, lokale guide og chauffør klar til at byde jer velkommen.

Efter en varm velkomst er det tid til rejsens første eventyr, når vi kører til Addo Elephant National Park. Parken, der er Sydafrikas tredjestørste med et areal på 1.640 km², blev etableret i 1931 for at beskytte de tilbageværende få elefanter fra udryddelse. På det tidspunkt udgjorde bestanden kun 11 styks, fordelt på 8 hunner og 3 hanner. Det viste sig at være en god beslutning, for i dag er parken hjemsted for mere end 600 elefanter, hvilket anses for at være landets tætteste bestand af elefanter.

Det er forholdsvist nemt at spotte elefanterne, grundet den lave vegetation, og derfor venter der en kæmpe oplevelse, når vi kommer helt tæt på det kæmpe dyr. Trods navnet er parken også hjemsted for en række andre dyr, såsom bøflen, zebraen, Eland – den største antilopeart – hyænen, næsehornet, løven og leoparden.

Efter en begivenhedsrig dag kører vi til vores hotel for natten med det sigende navn Happy Lands, der er smukt beliggende på en citrusfarm.

Kørsel: Ca. 74 km.

Dag 03 - Addo Elephant National Park – Kariega Private Game Reserve
loveEfter et skønt morgenmåltid er det tid til at fortsætte vores eventyr, når vi kører til det familieejede Kariega Game Reserve. Her venter 10.000 hektar uberørt African Wilderness på os. Landskabet og topografien er noget af det smukkeste vi finder på disse kanter, hvilket vil give os nogle helt unikke oplevelser. På dagens game drive kører vi rundt i åbne 4-hjulstrækkere for bedre at kunne nyde og betragte dyrelivet. Vi skal bl.a. se om vi kan opleve The Big Five – næsehornet, løven, leoparden, elefanten og bøflen. Udtrykket stammer helt tilbage fra 1800-tallet, hvor man gik på storvildtjagt til fods. Jagerne vurderede, at disse fem dyr var dem der var sværest og farligst at nedlægge. Så selv om begrebet stammer fra en svunden tid, så er der ikke ændret ved at det stadig er en bedrift og kræver en del held at spotte disse fem dyr.

Vi har 2 overnatninger på den 4-stjernede Kariega Main Lodge, hvor vi bor i små bjælkehytter midt i bushen.

Kørsel: Ca. 140 km.

Dag 04 - Kariega Private Game Reserve
girafferI dag venter der sig derfor en helt særlig intens oplevelse, når vi forlader vores køretøj, og sammen med en lokal ranger begiver os rundt til fods i et par timer for at udforske den oprindelige flora og fauna. En walking safari er safari i sin reneste originale form. Hvor vi, som passagerer i en 4-hjulstrækker, blot er observatører, bliver vi i langt højere grad en del af omgivelserne, når vi på vores fødder bevæger os rundt ude i bushen.

Vores ranger vil udpege og identificere spor, fortælle om spændende planter, fremhæve interessante insekter og andre smådyr, og informere os om økosystemet generelt. Det er en fantastisk måde at blive introduceret til floraen og det mindre dyreliv, som ikke er så let at spotte fra et køretøj. Om aftenen vil vi lytte til den afrikanske naturs symfoni, når vi sidder på terrassen og absorberer dagens indtryk.

Vi tilbringer endnu en nat på Kariega Main Lodge.

Dag 05 - Kariega Private Game Reserve – Plettenberg Bay
Kaisosi River LodgeEfter en herlig nattesøvn midt i bushen er det atter tid til en helt særlig oplevelse, når vi skal ud at sejle på Kariega River og opleve dyrelivet fra vandkanten. Kariega River er 138 kilometer lang og snor sig gennem naturreservatet. Floden tiltrækker et helt utroligt fugleliv, som er ganske fascinerende at beskue – bl.a. slangehalsfugle, flamingoer, isfugle, musvåger, hejrer, ibis og den afrikanske flodørn. Så uanset om du er en ornitolog inden eller ej, vil du uden tvivl finde stor glæde i at betragte de bevingede dyr. Mere end 280 forskellige fuglearter lever her.

Når vi igen får fast grund under fødderne forsætter vi vores rejse, og kører mod kysten. Målet for dagens rejse er Plettenberg Bay. Plettenberg Bay ligger som en del af Garden Route, der står højt på mange gæsters ønskeliste når de ønsker at opleve Sydafrika, da det er her man kan opleve den mest fantastiske fauna og flora.

Vi har 2 overnatninger på det charmende Whalesong Hotel & Spa, der ligger smukt placeret i en frodig anlagt have. Hvert værelse har sin egen træveranda med en betagende udsigt over kystlinjen og Tsitsikamma-bjergkæden.

Kørsel: Ca. 358 km.

Dag 06 - Plettenberg Bay (trekking)
garden routeEfter morgenmaden er indtaget til lyden af bølgebrus er det tid til at komme ud og røre os. Vi skal ud at vandre på halvøen Robberg Naturreservat. Området er et verdensarvssted, da klipperne fra regionen kan dateres hele 120 millioner år tilbage. Ud over den mageløse udsigt over kysten og havet, kan vi være heldige at se den sjældne lille antilope Blue Duiker, når vi bevæger os gennem klitterne og den naturlige hede- og buskvegetation.

Hvis vi, som i eventyrets verden, fortsætter med at være heldige, vil vi kunne opleve sæler og hvaler boltre sig i havet under os. Sydafrika må anses som værende et af de bedste lande i verden til at se havpattedyr. I begyndelsen af juni forlader de sydlige rethvaler deres fødeplads i Antarktis for at boltre sig i det varme vand ved Kapkysten. Her parrer de sig og hænger generelt sammen, hvor en hale lejlighedsvis vipper op eller et hoved kommer til syne, og overbeviser os om deres tilstedeværelse.

Resten af eftermiddagen er til fri disposition, hvor du kan vælge at tage tilbage til hotellet og slappe af ved swimmingpoolen, gå en tur langs stranden, tage en tur på hesteryg gennem skoven, eller måske tage på en sejltur i bugten.

Vandring: Ca. 4 timer.

Dag 07 - Plettenberg Bay - Oudtshoorn (trekking)
mod krysnaEfter en skøn nattesøvn fortsætter vi vores rejse ad Garden Route til den smukke by Knysna, der er beliggende mellem de imponerende Outeniqa-bjerge og Det Indiske Ocean.

Vi forlader bilen og begiver os til fods (måske barfodet) langs den smukke sandstrand fra Brenton-on-Sea til Buffalo Bay.

Vandring: Ca. 5 km.

Derfra kører vi videre til byen med det meget sigende navn Wilderness. Her snører vi vandreskoene og begiver os op mod det lokale vandfald Kaaimans Waterfall. Begyndelsen af vandringen er lidt anstrengende, men det bliver lettere. Der er mulighed for at tage sig en svømmetur ved vandfaldet, hvis lysten overmander én.

Vandring: Ca. 3 km.

Efter vandreturen kører vi til Oudthoorn, der er kendt for sine mange strudsefarme, der i tidernes morgen leverede fjer til alverdens modehuse. Vi ankommer sent på eftermiddagen til vores hotel for de næste 2 nætter – det 4-stjerne hotel De Denne Country Guesthouse.

Dag 08 - Oudtshoorn (trekking)
Swartberg bjergeneEfter et herligt morgenmåltid er det tid til at køre mod Cango Caves, der er de største drypstenshuler i Afrika. Det er en betagende labyrint af huler, passager og bjergformationer. Alle grotterne har omfattende stalaktitformationer
af imponerende størrelser. Efter en spændende tur indeni hulesystemet, er det tid til at komme ud i dagslyset igen, og fortsætte dagens rejse gennem Swartberg Pass, der er en af de mest spektakulære bjergpas
i verdenen.

Passet er næsten 24 kilometer langt, hvor vi vil blive mødt af en bred vifte af helt utrolige landskaber. Vi parkerer vores køretøj, og gør os klar til at snøre vandreskoene for at begive os på opdagelse til fods. På den naturskønne vandretur vil vi kunne beundre områdets 300 millioner år gamle sandstensformationer, og vi kan holde øje efter det lokale dyreliv såsom Verreaux-ørne, musvåger, jakaler og den lille antilope klippespringer. Planteelskere bør kigge efter Sydafrikas nationalblomst Protea, som giver nektar til de lokale sunbirds.

Vi vandrer i området i et par timerinden vi kører tilbage til vores hotel, hvor vi kan tage en svømmetur i hotellets pool eller en kølig drink for at absorbere dagens oplevelser.

Vandring: Ca. 10 km.
Kørsel: Ca. 150 km.

Dag 09 - Oudtshoorn – Breede River Valley
strudsenEfter en skøn nattesøvn skal vi ud at opleve en strudsefarm. Strudsen er verdens største nulevende fugl, der kan blive op til 2,5 meter høj, og veje op til 140 kilo. Den kan ikke flyve, men kan til gengæld løbe rigtig stærkt. Med sine lange muskuløse ben og sine kun 2 tæer på fødderne kan den opnå en tophastighed på 70 km/timen. Strudsen har et yderst veludviklet syn, hvor øjnene er så store, at de faktisk fylder mere end halvdelen af pladsen i hovedet. Dermed er der ikke så meget plads til hjernen, og derfor betragtes den ikke som værende et specielt intelligent dyr. Det menes faktisk, at det meste af strudsens hjernekapacitet går til behandling af synsindtrykkene fra de store øjne.

Når strudsen hviler sig, lægger den sig i ny og næ helt fladt på jorden med halsen udstrakt. Det menes at denne adfærd har dannet ophav til skrønen om at strudse stikker hovedet i busken eller jorden, når de bliver bange. Men det er en skrøne, for hvis en struds bliver bange, tager den i stedet benene på nakken og flygter.

Efter en interessant oplevelse med de forunderlige fugle er det tid til at til at fortsætte rejsen videre vestpå, når vi kører mod Breede River Valley. Dalen er hjemsted for nogle af Sydafrikas store vinproducerende områder. Vi kører ad en af de absolut smukkeste rejseruter i Sydafrika – Route 62. Om eftermiddagen når vi frem til vores hotel for natten, hvor vi skal smage på nogle af de skønne druer fra området. Vi overnatter på den charmerende vingård Wederom, der ligger i hjertet af Robertson Valley, mellem vinmarker og frugtplantager, og hvor familietraditionerne stadig står stærkt. Vores vært Phillip, der er 4. generation af Du Toit-familien, vælger altid de bedste druer
fra hver høst, hvilket resulterer i vine af høj individuel kvalitet. Maden er lavet på bedstemor Zeemans gamle familieopskrifter, der sikrer uforglemmelige måltider.

Kørsel: Ca. 346 km.

Dag 10 - Breede River Valley - Hermanus
Cape Agulhas

Cape Agulhas

Efter vi har indtaget morgenmaden, tager vi på en kort vandretur gennem vinmarkerne, så vi på nærmeste hold kan studere de inciterende druer, der skaber noget af verdens bedste vin. Derefter fortsætter vi vores rejse til Swellendam, der er en af de største landbrugsproducerende områder i Sydafrika. Her fremstilles bl.a. enorme mængder af korn, rapsolie og mejeriprodukter, samt eksporteres bær, citrus, kakifrugter, uld og vin.

Om eftermiddagen kører vi til det sydligste punkt på det afrikanske kontinent – Cape Agulhas – hvor Atlanterhavet og Det Indiske Ocean mødes. Kappen blev navngivet af portugisiske sejlere omkring år 1500, der kaldte den Cabo das Agulhas (nålenæset), efter de havde bemærket, at retningen af den magnetiske nord (og dermed kompasnålen) var sammenfalden med den geografiske nord. Historisk set har havet ud for Cape Agulhas altid været berygtet blandt søfolk, grundet sine vinterstorme og kæmpe bølger, der kan nå op til 30 meters højde. Det anslås, at der i løbet af de sidste par hundrede år er sunket mindst 150 skibe i området.

Vi har 2 overnatninger på det mere end 120 år gamle hotel Windsor Hotel, der er beliggende med en helt spektakulær panoramaudsigt over Det Indiske Ocean.

Kørsel: Ca. 149 km.

Dag 11 - Hermanus (trekking)
hermanusEfter morgenmaden er indtaget til lyden af bølgebrus, er det tid til at snøre skoene igen og begive os ud i den bjergrige region (distance: ca. 12 km, gåtid: ca. 4 timer, sværhedsgrad: let). Vi vandrer langs klipperne, hvor vi kan være heldige at spotte hvalerne ude i deres rette element. Her hvor Atlanterhavet og Det Indiske Ocean mødes er faktisk det bedste sted at se havets kæmper. Det skyldes havstrømmene, der bringer det næringsrige kolde vand fra Antarktis op mod det varmere vand ved kysten. Dermed stiger temperaturen i det næringsrige kolde vand og opvarmes yderligere af solen, der samtidig sætter gang i havets fødekæde. Store opblomstringer af planteplankton udgør fødegrundlaget for dyreplanktonet og dermed for mange dyr som småfisk og bardehvaler, og i sidste ende for havets rovdyr. Det er især i perioden fra maj til november, at der ses særlig mange hvaler i området.

Resten af dagen er til fri disposition, hvor der vil være mulighed for at tage på hvalsafari (for egen regning – skal bookes i forbindelse med bestilling af rejsen).

Vandring: Ca. 4 timer.
Distance: 12 km.

Dag 12 - Hermanus - Cape Town
Rejse til Cape Town & Victoria Falls

Kap Det Gode Håb

Efter en velfortjent nattesøvn er det atter tid til et festfyrværkeri af oplevelser, når vi fortsætter vores rejse mod Cape Town. Vi kører langs kysten og stopper ved Stony Point Nature Reserve, der er beliggende ved den maleriske by Betty’s Bay. Stony Point Nature Reserve er hjemsted for en af de største og mest succesrige avlskolonier af African Penguin (også kaldet brillepingvinen). Kolonien ligger på stedet for den gamle hvalfangststation, der blev anvendt til at høste og behandle hvalkød i 1900-tallet. De første 2 pingviner kom til kolonien i 1985, der siden er gradvist øget, så der i dag bor ca. 3.600 brillepingviner. Vi får chancen for at opleve disse vidunderlige charmerende fugle helt tæt på. Der er lavet en fin træstrandpromenade, der giver os muligheden for at observere pingvinerne i deres naturlige habitat, mens de foretager deres daglige aktiviteter, uden at vi forstyrrer eller skræmmer dem.

Efter en helt sikkert fornøjelig og uforglemmelig oplevelse kører vi videre til Kap Det Gode Håb og Cape Point. Her, helt på spidsen af Afrika, hvor en af de største havklipper i verden kaster sig ud i et stormfuldt hav, er der både drama og ro. Små bugter og bløde hvide sandstrande tilbyder de perfekte betingelser for at opleve forskellige dyrearter såsom antiloper, bjergzebraer og strudse. Vi går en tur rundt i de fantastiske omgivelser og stiller op til fotografering foran det verdensberømte Cape Point-skilt.

Vi fortsætter vores rejse langs halvøen Cape Peninsula. Landskabet er fantastisk med snoede bjergveje, der skærer sig ind i klipperne højt over det brusende hav. Vi kører ad Chapman’s Peak Drive, der er en af verdens smukkeste vejstrækninger. I havet kan vi være heldige at se migrerende sydlige rethvaler. Hvis vejret og tiden tillader det, kan der tilkøbes et 40-
minutters krydstogt til Duiker Island, hvor der kan opleves tusinder af vilde pelssæler i deres smukke naturlige levested.

Vi ankommer til Cape Town sidst på eftermiddagen, hvor vi indkvarteres på vores hotel. Vi skal overnatte på det 4-stjernede hotel Floréal Hotel, der ligger med en smuk udsigt over Table Mountain, Table Bay og havnen.

Dag 13 - Cape Town
Rejse til Cape Town & Victoria FallsCape Town kan, uden at overdrive, betragtes som en af verdens smukkeste byer. The Mother City, som den benævnes af de lokaler, ligger smukt omkranset af Taffelbjerget og Atlanterhavet. Mange rejsende elsker denne unikke by med sin fascinerende historie, interessante kultur, naturlige skønhed, prisvindende vine og afslappede livsstil.

Vi begynder vores byrundtur i den smukke Company’s Garden, der er landets ældste park og omgivet af historiske bygninger. Haven blev oprindeligt bygget som en forsyningsstation for de skibe fra Hollands Østindisk Selskab, der rundede spidsen af Afrika på deres vej til Asien. Efter måneder på havet kunne deres skibe blive fyldt op med friske råvarer dyrket i haven – deraf navnet ”selskabets have”.

Derfra går vi videre til det livlige Green Market Square, der i dag er Cape Towns loppemarked. Pladsen blev oprettet i 1696 under den hollandske besættelse af Kapkolonien. I de mere end 300 år har pladsen tjent mange formål. I begyndelsen blev den brugt som markedsplads, hvor de friske grøntsager, som blev dyrket i Company’s Garden, blev solgt sammen med slaver. Sidenhen blev det opført et vagthus, som var hovedkvarter for Kapkoloniens borgerpatruljer, som patruljerede og holdt øje med eventuelle brande. Med tiden blev pladsen mere og mere forfalden og endte i 1950’erne med at blive til en parkeringsplads. Men i 1989 rejste pladsen sig fra asken, da et vigtigt historisk øjeblik udfoldede sig her: ”Purple Rain-protesten” mod Apartheid. Da demonstranterne ankom til pladsen, blev de mødt af politiets vandkanoner, der sprøjtede lilla farvestof på dem alle. En af demonstranterne sprang op på kanoen og forsøgte at omdirigere den væk fra skaren af folk og i stedet mod hovedkvarteret for Apartheid-regeringen, hvis bygninger blev farvet lilla!

Vi fortsætter dagens sightseeing med en slentretur gennem det farverige Cape Malay-distrikt Bo-Kaap. Herefter fortsætter vi til mindesmærket for Cecil Rhodes på Devil’s Peak og videre til Kirstenbosch National Botanical Garden.

Om eftermiddagen kører vi til Victoria & Alfred Waterfront. Havneområdet er et sandt eldorado for livsnydere med dets udvalg af specialforretninger, markeder, restauranter og underholdning. Vores afskedsmiddag indtager vi på Restaurant Gold, der er en pulserende panafrikansk oplevelse i hjertet af Cape Town. Vi sidder i en historisk gammel gårdsplads, hvor vores sanser bliver vækket af et overdådigt festmåltid af afrikanske specialiteter og lokale afrikanske rytmer.

Dag 14 - Afrejse fra Cape Town
Ohange LodgeNyd den sidste morgenatmosfære i Cape Town. Hop en tur i hotellets swimmingpool eller køb de sidste souvenirs inden vi gør os klar til at tage til Cape Town International Airport for at begynde vores rejse hjem til Danmark. Træt, men fyldt op med en masse dejlige ferieminder, nye venskaber og naturligvis unikke pletskud.
Dag 15 - Ankomst til Danmark

african wild dog 1Tusind tak for denne gang. Vi håber, at kunne byde dig velkommen på endnu en af vores destinationer.

Indkvarteringer

Vi overnatter på nedestående indkvarteringer gennem rejsen. Alle indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

happy days

Happy Lands

★★★

Kariega Main Lodge

Kariega Main Lodge

★★★★

Whalesong Hotel & Spa

Whalesong Hotel & Spa

★★★★

De Denne Country Guest House

De Denne Country House

★★★★

Wederom

Wederom

★★

windsor hotel

Windsor Hotel

★★★

Floreal House

Floréal Hotel Cape Town

★★★