fbpx

Uganda

”Pearl of Africa” bliver Uganda med rette kaldt, for landet er et overflødighedshorn af imponerende naturoplevelser med sit bjergrige terræn, frodige vegetation, tætte regnskove og vidtstrakte savanne. Selv garvede Afrika-rejsende må overgive sig til landets naturlige skønhed, mangfoldige dyreliv og imødekommende befolkning.

Uganda - til fordel for dyrene

På vores rejser til Uganda blander vi forskellige safarioplevelser. Vi oplever dyrelivet på savannen, når vi besøger Queen Elizabeth National Park - her er der gode muligheder for både at opleve elefanter, løver og leoparder. Et andet højdepunkt er vores besøg i Kibale Forest, hvor vi skal hilse på vores nærmeste slægtninge, nemlig chimpanserne. Øverst på listen dyremæssigt står bjerggorillaerne, som i dag kun lever i grænseområdet omkring Uganda, Rwanda og Congo. Mødet med vores gorillaerne er både en mageløs og emotionel oplevelse, som reelt set ikke kan beskrives – det skal opleves. Se frem til en oplevelse for livet!

Find det bedste rejsetidspunkt til Uganda og meget mere. Siden åbner i et nyt vindue.

Rolex til morgenmad… Rolex er ”street food” og er en chapati (madpandekage) med æg, tomater, kål, løg og peberfrugter. Det kaldes “rolled eggs” men staves og udtales som det kendte ur. 

Januar – februar & juni-september.

Dansk tale
Rundrejse og safari

Rejse til Uganda og Rwanda: Afrikas grønne perler

Følg med på en fantastisk rejse til Uganda og Rwanda.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

16 dage

Antal personer

6 personer

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safarimulighed for yoga

Fra pris:/ pr. pers37.599 DKK

Læs mere