fbpx
Rejse til Uganda

Rejse til Uganda og Rwanda: Afrikas grønne perler

Denne perfekte rejse til Uganda og Rwanda byder på oplevelser i verdensklasse. Glæd dig til et møde med chimpanserne, bjerggorillaerne og den lokale befolkning.

Rejse til Uganda, Rejse til Uganda og Rwanda: Afrikas grønne perler

Rejsens beskrivelse

Tanken om at åbne en østers og finde en perle er i sig selv et fortryllende scenarie. Ægte perler er vanskelige at få fat på, men på en rejse til Uganda og Rwanda føles det som om man træder ind i et skjul skatkammer. For begge lande er velsignet med noget af den mest enestående natur, de mest exceptionelle dyreoplevelser, og de venligste mennesker man finder i Afrika. Ferie med Formål har skræddersyet en 16-dages kombineret kultur- og safarirejse, som giver jer muligheden for at opleve en perlerække af naturscenerier, storslåede dyreoplevelser, og møde lokalbefolkningen på deres præmisser langt fra den klassiske turisme. Kort sagt; en rejse til Uganda og Rwanda der giver jer muligheden for at opleve et ægte afrikansk eventyr på nærmeste hold.

Læs mere nedenfor.

En rejse til fordel for alle

Vores rejse til Uganda og Rwanda begynder i Entebbe, hvor vi går rundt i den botaniske have, der blev brugt i Tarzan-filmene. I Kampala skal vi have en oplevelse ud over det sædvanlige, når vi skal på madlavningskursus og lære at lave traditionel ugandisk mad. I Kigali skal vi et skridt tilbage i tiden og opnå en større forståelse for det frygtelige folkemord der fandt sted i landet i 1994. Det er en både stærk og tårevædet oplevelse. Vi skal på chimpanse trekking i Kibale Forest National Park og nyde synet af chimpanser, der svinger sig i træer, leger og spiser. Vi skal på game drive i den smukke Queen Elizabeth National Park, og sejle en tur i Kazingakanalen, hvor vi oplever ser elefanter, bøfler og et rigt fugleliv ved bredden. Vi skal ud at sejle i kano på en af de allersmukkeste søer i verden – Lake Bunyonyi. En af rejsens allerstørste oplevelser er når vi skal på gorilla tracking, og vandre igennem ægte centralafrikansk jungle for at stå ansigt til ansigt med vores nærmeste slægtninge i dyreriget. Men ingen rejser til det afrikanske kontinent er komplette før vi møder lokalbefolkningen på deres præmisser, og får et indblik i livet på disse breddegrader: Derfor skal vi i Kampala ud at opleve hvordan lokalbefolkningen lever. Vi skal bl.a. på besøg i landets største slumområde, der er præget af håb og troen på et bedre liv, og besøge markeder, der sælger alt hvad hjertet begærer. I udkanten af Bwindi Impenetrable Forest skal vi besøge den lokale Twa-stamme, og få et nærmere indblik i deres liv, der leves i harmoni med regnskoven. Som en helt unik oplevelse skal vi møde en heksedoktor og høre mere om hans overnaturlige evner. I Rwanda skal vi besøge en lokal fiskerlandsby ved Lake Kivu, og få et indblik i et erhverv, der nok er globalt, men hvor fiskeriet er helt unikt for dette område.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Rejse til Uganda

Inkl. fly

Rejse til Uganda

16 dage

Rejse til Uganda, Rejse til Uganda og Rwanda: Afrikas grønne perler

6 personer

Sværhedsgrad: Medium

Rejse til Uganda, Rejse til Uganda og Rwanda: Afrikas grønne perler
Rejse til Uganda, Rejse til Uganda og Rwanda: Afrikas grønne perler

Sværhedsgrad: Medium

Denne rejse til Uganda og Rwanda indeholder trekking når vi skal på chimpanse- og gorilla trekking. Trekket kan være fysisk hårdt – især hvis det har regnet. Vandringens distance afhænger af hvornår vi spotter dyrene. Det kan tage alt mellem 1 – 9 timer. Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T3

Fra pris:37.599 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark inkl. måltider
 • Transfer til/fra lufthavne i Uganda og Rwanda.
 • Alle nævnte gamedrives i landcruiser.
 • Alle nævnte udflugter.
 • Dansktalende rejseleder.
 • Engelsktalende lokalguide.
 • Engelsktalende chauffør.
 • Gebyrer til Nationalparker.
 • Drikkepenge til lokalguider.
 • 13 x morgenmad.
 • 12 x frokost.
 • 12 x aftensmad.
 • Alle lokale skatter
 • Gorilla pas (adgang til trekking)

Følgende er ikke inkluderet i rejsen

 • Måltider der ikke er nævnt ovenfor. (kan tilkøbes)
 • Drikkevarer.
 • Visum til Uganda og Rwanda.
 • Forsikring.
 • Alt som ikke står nævnt under ‘inkluderet’.

Chimpanserne i Kibale Forest National Park

Vi besøger Kibale Forest National Park hvor vi oplever Chimpanserne i deres naturlige habitat. 

Handicapprojektet i Ggaba

Vi besøger og støtter handicapprojektet i Ggaba, hvor der er tilknyttet ca. 20 børn med forskellige fysiske og psykiske handicaps, lige fra hørehæmmede til spastikere.

Queen Elizabeth National Park

Vi tager på safari i Queen Elizabeth National Park. Parken er på 1.978 km² og er hjemsted for hele 95 pattedyr og over 600 forskellige fuglearter. 

Et indblik i pygmæernes hverdag

Vi besøger og støtter twaerne, der tidligere levede i Ugandas regnskov, inden den blev til en fredet natonalpark. Vi lærer hvordan man overlever i regnskoven.

Gorillaerne i Bwindi Impenetrable Forest

Vi tager vandreskoene på, og besøger bjerggorillaerne i Bwindi Impenetrable Forest. Se frem til en oplevelse for livet. 

Livet ved vandoverfladen

Rejsen inkluderer flere sejlture. Vi sejler blandt andet på Lake Bunyonyi og Kazinga-kanalen. 

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Rejse til UgandaVi rejser fra Danmark og ankommer til Entebbe dagen efter.

Vi ønsker dig en god fornøjelse.

Dag 02 - Ankomst til Entebbe
Rejse til Uganda

Colobusaber

Når I er kommet vel gennem paskontrollen i lufthavnen står jeres danske rejseleder og lokale chauffører klar til at byde jer velkommen. Sammen kører vi til vores hotel, hvor der bliver mulighed for at få et forfriskende bad, inden vi gør os klar til rejsens første højdepunkt. Vi skal ud at besøge den botaniske have, og nyde parkens skønne dyre- og planteliv. Parken blev etableret tilbage i 1898 og ligger bogstavelig talt lige midt på Ækvator. Haven er delt op i forskellige zoner, herunder en regnskovszone. Regnskoven blev brugt som baggrund til flere af scenerne med Johnny Weissmüller som Tarzan i 1940’erne.

Udover at forsøge sig i kunsten at svinge sig i en lian og udbryde det karakteristiske Tarzan-brøl, er der gode muligheder for at se forskellige marekatte, såsom sort-hvide Colobusaber, og flere forskellige fuglearter.

Hvis det ønskes, kan der arrangeres en bådtur til Mabamba Bay Wetland. Sumpområdet er hjemsted for mere end 250 fuglearter, inklusiv den sjældne og mystisk udseende træskonæb. Bemærk: Turen skal bookes i god tid inden afrejse.

Vi overnatter på det 3-stjernede hotel Lake Victoria View Guesthouse, der er skønt beliggende i en 2000 m² stor have med en fantastisk udsigt over Lake Victoria.

Dag 03 - Entebbe – Kampala
Rejse til Uganda

Ndere Troupe

Efter en herlig nattesøvn fortsætter vi rejsen til landets livlige hovedstad Kampala med et indbyggertal på 3,3 millioner mennesker.

Vi begynder dagens sightseeing med at besøge Gaddafi Moskeen. Med adskillige ornamenterede buer og kobberkupler dominerer moskeen Old Kampala Hill. Moskeen stod færdigbygget i 2006, og kan rumme op til 15.000 troende. Udenfor bønnetid er det muligt at tage de 304 trin op til toppen af minareten og nyde den spektakulære udsigt over byen.

Derfra skal vi ud at opleve, hvordan helt almindelige ugandere lever og ånder, når vi skal ud at besøge byens største slumområde Katwe. Det er et område, der typisk har været kendetegnet som et centrum for afrikansk opfindsomhed – hvor kunsthåndværkere laver træarbejde, og håndværkere reparerer alle mulige elektroniske apparater. Bydelen har over årene gennemgået forbedringer efterhånden som ny infrastruktur er kommet op.

Vi fortsætter til det livlige Owino Market, der er byens største åbne marked. Markedet åbnede i 1971, og det anslås at der er 50.000 handlende, hvoraf 70% af dem er kvinder.

Efter frokosten tager vi ud og oplever det farverige Nakasero Market, hvor der sælges alle slags friske råvarer – æg, fisk, høns, frugter og grøntsager i alle størrelser og afskygninger. Vi afslutter dagens sightseeing med at besøge Bahá`i Temple, der blev bygget mellem 1958 og 1961. Templet er hjemsted for de Bahá`i-troende, som er den nyeste af de selvstændige verdensreligioner.

Dagen og aftenen afsluttes i bedste stil, når vi skal overvære traditionel dans og musik udført af Ndere-truppen. De er sammensat af medlemmer fra forskellige etniske grupperinger og har opnået international anerkendelse på deres verdensturnéer.

Vi overnatter på det 3-stjernede hotel Prestige Hotel Suites, der ligger centralt placeret i byen lige ved den danske ambassade.

Dag 04 - Kampala – Kibale Forest National Park
Rejse til Uganda

Handicapprojektet i Ggaba

Efter et skønt morgenmåltid er det tid til at komme ud og få nogle helt særlige oplevelser.

Vi indleder morgenen med at besøge handicapprojektet i Ggaba. Der bor mange handicappede børn i området Ggaba, hvor projektet holder til. Børn, som ikke kommer uden for hjemmet, både fordi der ikke er penge til det, og fordi der bliver set ned på handicappede i Uganda. Denne prioritering skal dog ikke gå ud over børnene og på baggrund af dette, er projektet opstået. Siden 2015 har projektet samlet handicappede børn og unge for at lege, få undervisning og lave andre aktiviteter. Der er tilknyttet ca. 20 børn med forskellige fysiske og psykiske handicaps, lige fra hørehæmmede til spastikere. Vi ser og hører mere om projektet, og hilser på alle børnene.

Efter et mindeværdigt besøg er der tid til endnu en unik oplevelse, når vi skal på madlavningskursus – Ugandan Style. Mad er en meget vigtig bestanddel i de fleste landes kultur, og det gælder også for Uganda. Derfor skal vi ud at prøve kræfter med det ugandiske køkken og få en oplevelse, der er forundt meget få turister. Under kyndig vejledning lærer vi at lave klassisk ugandisk mad, som vi sidenhen indtager til frokost. Med vores besøg er vi med til støtte biblioteket, hvor vores madlavningskursus foregår.

Efter en herlig hjemmelavet frokost er det tid til at fortsætte rejsen vestpå til Kibale Forest National Park. Vi har 2 overnatninger i små charmerende hytter på Kibale Guest Cottages med en naturskøn udsigt til skoven og dyrelivet.

Dag 05 - Et besøg hos Chimpanserne i Kibale Forest National Park
Rejse til UgandaEfter en herlig nattesøvn er det tid til at komme ud og få en eventyrlig dyreoplevelse, når vi sammen med en ranger skal ud og lede efter chimpanser i Kibale Forest National Park. Skoven er 766 km² og ligger i en højde af 1100-1600 meter i det nordøstlige hjørne af Queen Elizabeth National Park. Mellem de 2 parker er der en 180 km lang beskyttet korridor, som de vilde dyr anvender som en passage.

Sammen med vores ranger vil vi bevæge os i mindre grupper, og nyde synet af chimpanserne der svinger sig i træerne, leger med hinanden og indtager deres føde. Vi vil formentlig høre dem længe før vi ser dem, da de larmer og skriger meget som en del af deres kommunikation. Men når vi først ser dem, så får det nærmest ens hjerte til at sidde op i halsen af bare benovelse. For mødet med chimpanserne er både en enestående og en helt igennem fantastisk oplevelse. Vi tager afsked med chimpanserne og bevæger os ud af regnskoven for at køre tilbage til vores lodge og indtage vores frokost og slappe lidt af.

Om eftermiddagen skal vi ud at vandre i det det fascinerende vådområde Bigodi Wetland Sanctuary, der ligger i Magombe-sumpen. Området er kendt for en bred vifte af biologisk mangfoldighed, herunder bavianer og marekatte, og den sjældne antilope Sitatunga.

Vådlandsområdet er et rigtig godt eksempel på en samfundsbaseret tilgang til forvaltning af naturressourcer, som også er til en økonomisk fordel for de lokale. Med vores besøg er vi med til at sikre økonomisk støtte til den lokale skole, løn til skolelærerne og vandløb til landsbyen. Efter nogle timers vandring i ro og mag er det tid til at vende tilbage til vores hytter og nyde en sundowner, mens vi sammenligner billeder fra dagens dyreoplevelser.

Dag 06 - Kibale Forest National Park – Queen Elizabeth National Park

Uganda kob

Efter morgenmaden forlader vi Kibale og kører sydpå langs Rwenzoribjergene eller Månebjergene, der ligger i grænseområdet mellem Uganda og Congo. Flere af bjergene er ganske høje – 6 af dem er over 4.600 meter høje, hvoraf Mount Stanley med sine 5.110 meter er Afrikas 3. højeste bjerg. På dagens rejse passerer vi flere små landsbyer og teplantager. Vi gør holdt ved en af dem og lærer lidt mere om processen fra bladene bliver plukket til vi sidder og nyder en kop velsmagende te hjemme i sofaen. Vi ser buskene, og hører mere om dyrkningen og plukningen. Derfra fortsætter vi til fabrikken, hvor vi hører mere om bearbejdningsprocessen fra bladene bliver plukket til de bliver eksporteret.

Vi passerer Ækvator på vejen, hvor det bliver muligt at tage billeder liggende, stående på hovedet eller med et ben på hver side af linjen, der adskiller den nordlige og sydlige halvkugle.

Om eftermiddagen skal vi på game drive i Queen Elizabeth National
Park. Parken blev etableret i 1952 og hed oprindeligt Kazinga National
Park, men skiftede navn efter Dronning Elizabeth II besøgte landet i 1954. Parken er på 1.978 km² og er hjemsted for hele 95 pattedyr og over 600 forskellige fuglearter. Naturen i parken er meget varieret med sine åbne savanne, tætte buskadser og søbredder, hvilket giver grobund for mange forskellige dyr heriblandt bøfler, elefanter, hyæner, leoparder, løver, vortesvin, zebraer og den flotte endemiske Ugandan kob.

Ved solnedgang kører vi til vores lodge for de næste 2 nætter Buffalo Resort Lodge, der ligger på en skråning med en fantastisk udsigt over Queen Elizabeth National Park.

Dag 07 - Queen Elizabeth National Park
Rejse til Uganda

Nilkrokodiller

I dag skal vi tidligt oppe og på game drive, når dyrene er mest aktive. Selv om Queen Elizabeth er den mest populære park i Uganda, er der meget få turister i forhold til nationalparkerne i Tanzania, Sydafrika og Kenya. Så det er lidt af en luksus at være på første parket til dyrelivet uden at være forstyrret af andre.

Parken er hjemsted for 4 af de 5 dyr i The Big Five – næsehornet, løven, leoparden, elefanten og bøflen. Udtrykket stammer helt tilbage fra 1800-tallet, hvor man gik på storvildtjagt til fods. Jagerne vurderede, at disse fem dyr var dem der var sværest og farligst at nedlægge.

Om eftermiddagen skal vi ud at opleve en af parkens absolutte højdepunkter, når vi skal ud at sejle på Kazinga-kanalen, der deler Queen Elizabeth National Park i 2. Den 35 kilometer lange naturlige kanal forbinder de 2 søer Lake Edward og Lake George. Kanalen er hjemsted for en af verdens tætteste bestand af flodheste og nilkrokodiller. I båden sejler vi helt tæt på bredden, så vi kan opleve de mægtige dyr i deres rette element. Der kommer også en del bøfler og elefanter ned for at drikke og bade. Ligeledes er der et imponerede fugleliv med masser af hejrer, ibisser, isfugle, skarver, storke og pelikaner.

Efter sejlturen tager vi på game drive på vejen tilbage til Buffalo Resort Lodge.

Dag 08 - I pygmæernes fodspor
Rejse til UgandaEfter et skønt morgenmåltid fortsætter vi rejsen videre sydpå, hvor vi skal have en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi skal ud at besøge Twa-folket, der lever i udkanten af regnskoven. Twaerne (pygmæer) blev kaldt ”Keepers of the Forest”, fordi de levede i harmoni med regnskoven. De boede i små hytter lavet af blade, grene og græs, og klædte sig i skindene på de dyr, de dræbte. De jagtede småvildt, såsom aber, små antiloper og skovgrise, med bue og pil, og indsamlede planter og frugter i skoven.

Vi tilbringer tiden sammen med twaerne, hvor vi får mulighed for at vandre i regnskoven, og opleve den og dens beboere gennem twaernes øjne. Vi får lov at opleve, hvordan man jager med bue og pil. Vi lærer hvordan man overlever i regnskoven, og hvordan hvert træ, krat og busk har en betydning i den traditionelle medicin. Vi bliver inviteret indenfor i deres huse, og vi får lov at hjælpe med at lave bål. Bålet bliver blandt anvendt til at ryge bier ud af deres bo for at få fat i den søde honning, som er en vigtig energikilde for twaerne. Som en del af vores besøg møder vi også en traditionel healer. Som afslutning på vores besøg viser kvinderne og mændene deres tradtionelle danse og synger for os, som de har gjort i århundreder.

Når vi besøger dem i deres samfund er det således ikke kun en måde at lære mere om deres traditionelle levevis, men også en måde at støtte et folk og en kultur, der næsten er udslettet af den moderne udvikling.

Vi overnatter på The Crested Crane Bwindi Hotel, der ligger på en naturskøn græsgrøn høj, som er et naturligt fristed for over 400 af Ugandas utroligt smukke nationalfugle krontranen.

Dag 09 - Buhoma – Lake Bunyonyi
Rejse til Uganda

Lake Bunyonyi

Efter en herlig nattesøvn er det tid til at køre til et af de allersmukkeste steder i Uganda – Lake Bunyonyi. Da Winston Churchill besøgte området kaldte han det ”Afrikas Schweiz”. Området er domineret af terrasseanlagte landbrug på de stejle skråninger. Bunyonyi betyder ”sted for mange små fugle”, hvilket det i den grad lever op til med sine mere end 200 fuglearter.

Om eftermiddagen tager vi på kanotur og oplever livet ved vandoverfladen. Vi lægger til lands ved en anden ø, hvor vi besøger en skole og et hospital, som behandler folk fra området.

Som det sig næsten hør og bør, når man befinder sig i Lake Bunyonyi, overnatter vi på en af øerne. Vi sejler med vores bagage ud til Nature’s Prime Lodge, der giver os et fantastisk udsigtspunkt til at opleve skønheden i naturen i et helt unikt afrikansk miljø. Vi bor enten i træhytter eller telte, der passer perfekt ind i omgivelserne.

Dag 10 - Lake Bunyonyi – Kisoro (Bwindi Impenetrable Forest)
Rejse til Uganda

Bwindi Impenetrable Forest

Efter et herligt morgenmåltid til lyden af bølgeskvulp og fuglefløjt, er det tid til at sejle til fastlandet igen, og fortsætte vores rejse til Bwindi Impenetrable Forest i det sydvestlige hjørne af Uganda, hvor vi har 2 overnatninger.

Vel fremme på vores lodge er det tid til at slappe af og forberede os på morgendagens gorilla tracking.

Vi overnatter på Lake Mulehe Gorilla Lodge.

Dag 11 - Gorilla tracking i Bwindi Impenetrable Forest
Rejse til UgandaEfter tidlig morgenmad venter en af rejsens allerstørste oplevelser, når vi skal på trekking efter bjerggorillaerne. Vi kører til indgangen til nationalparken, hvor vi registreres og får en indgående briefing om procedurerne vedrørende vores møde med bjerggorillaerne. Mens vi briefes beslutter rangerne, hvilke familier af bjerggorillaerne vi skal besøge. Da gorillaer ikke altid befinder sig det samme sted, kan det tage alt fra en time til en halv dag at finde dem.

Efter briefingen inddeles vi i grupper af 8 personer, introduceres til vores ranger og vores bærere, der tager sig af rygsækken eller anden bagage, og får samtidig udleveret en vandrestav, der er et velegnet redskab at have ved hånden, når vi vandrer gennem junglen. Vi lægger buksebenene ned i strømperne, snører vandrestøvlerne og så er vi ellers klar til at vandre gennem ægte centralafrikansk jungle. Vi bevæger os gennem uberørte skovskråninger og sammenfiltrede lianer. Der er ingen stier, så indimellem hugger vores ranger sig vej med sin machete. Turen op gennem junglen er flot, men til tider også både våd og anstrengende. Men når vi når frem til bjerggorillaerne kan vi i ro og fred nyde disse betagende menneskeaber på blot 7 meters afstand.

Vi tilbringer en time med bjerggorillaerne, hvor vi oplever hvordan de interagerer, kommunikerer og spiser. Når vi har taget afsked med bjerggorillaerne vandrer vi gennem junglen til vores udgangspunkt og kører derfra tilbage til vores lodge, hvor vi kan udveksle historier, billeder og
videoer på kryds og tværs.

Vi overnatter på Lake Mulehe Gorilla Lodge.

Dag 12 - Bwindi Impenetrable Forest – Lake Kivu
Rejse til Uganda

Dian Fossey

Efter en herlig nattesøvn med bjerggorillaer på nethinden, er det tid til at tage afsked med Uganda og køre mod grænsen til Rwanda. Grænseformaliteterne tager en lille times tid, og så fortsætter vi vores rejse til Muzanze (Ruhengeri), hvor vi skal opleve Karisoke Research Center, der blev oprettet af Dian Fossey i 1967, og høre mere om deres arbejde. Dian Fossey var en af pionererne indenfor arbejdet med bjerggorillaer, som hun bogstaveligt talt viede sit liv til. Hun studerede dem dagligt i regnskoven i Rwandas Virunga National Park, og oprettede i den forbindelse sit forskningscenter.

Efter frokosten fortsætter vi til vores lodge for natten det 4-stjernede hotel Gorillas Lake Kivu Hotel, hvor det bliver muligt at tage en forfriskende dukkert i hotellets swimmingpool. Sent eftermiddag er der mulighed for at komme ud og få en oplevelse ud over det sædvanlige, når vi tager ned til grænsen mellem Rwanda og Den Demokratiske Republik Congo. Der er et kæmpe leben ved grænseovergangen, som flere tusinder mennesker krydser hver eneste dag. Det er i den grad et fantastisk skue, som vi kan stå og betragte. Om aftenen spiser vi i hotellets have i den herlige rwandiske aftenvarme.

Dag 13 - Lake Kivu - Kigali
Rejse til UgandaEfter morgenmaden tager vi ned til Lake Kivu, der ligger på grænsen mellem Rwanda og Den Demokratisk Republik Congo. Søen er 90 kilometer lang og 50 kilometer bred, og med sin dybde på 485 meter er det Afrikas dybeste ferskvandssø. Vi skal ud at besøge en traditionel fiskerlandsby, og få et nærmere indblik i livet som fisker.

Når solen går ned, begynder livet ved de små fiskerlandsbyer omkring søen. Fiskerne gør sig klar til en endnu en nats arbejde, og akkompagneret af fløjten og sang, ror de ud til midten af søen. De synger og fløjter for at holde rytmen med hinanden. De sejler typisk i grupper af tre både og leder efter sambaza, der ligner en lille sardin, og tilapia. Selvom erhvervet er globalt, så er processen unik for området – fiskernes natlige rejse over søen med deres melodiske sange og lyse lanterner er virkelig fængende.

Efter besøget i fiskerlandsbyen fortsætter vi vores rejse videre sydøst på mod hovedstaden Kigali, hvor vi har 2 overnatninger.

Vi overnatter på Flame Tree Village.

Dag 14 - Kigali - sightseeing
Rejse til Uganda

Hotel Des Mille Collines

Efter morgenmaden tager vi et par skridt tilbage i tiden og bruger dagen på Rwandas fortid. For ingen rejser til Rwanda vil være helt komplette før vi også får et indblik i det frygtelige folkemord, der fandt sted i 1994. Ikke for at dvæle i fortiden, men for at opnå en bedre forståelse af hvor langt landet er nået siden. Vi indleder dagen med at besøge de 2 kirker Ntarama og Nyamata, der begge i dag er mindesteder for folkemordet.

Vi fortsætter til Kigali Genocide Memorial, der tjener som museum til oplysning, og hvor lokale mødes, mindes og bliver husket på, at historien aldrig må gentage sig.

Aftensmaden indtager vi på Hôtel des Mille Collines, der er kendt fra filmen ”Hotel Rwanda”, hvor 1.268 hutuer og tutsier søgte tilflugt og reddede livet under folkedrabet.

Vi overnatter på Flame Tree Village.

Dag 15 - Afrejse mod Danmark
Rejse til UgandaNyd den sidste morgenatmosfære i Rwanda inden vi gør os klar til at tage til Kigali International Airport for at begynde vores rejse hjem til Danmark. Trætte, men fyldt op med en masse dejlige ferieminder, nye venskaber og naturligvis unikke pletskud.
Dag 16 - Hjemkomst
Rejse til UgandaFerie med Formål ønsker dig velkommen hjem til Danmark. Vi håber, at du har haft en god og oplevelsesrig ferie.

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Rejse til Uganda

Lake Victoria View Guest House

Rejse til Uganda

Prestige Hotel Suites

Rejse til Uganda

Kibale Guest Cottages

Rejse til Uganda

Buffalo Safari Lodge

Rejse til Uganda

The Crested Crane Bwindi Hotel

Rejse til Uganda

Natures Prime Lodge

Rejse til Uganda

Lake Mulehe Gorilla Lodge

Rejse til Uganda

Gorillas Lake Kivu Hotel

Rejse til Uganda

Flame Tree Village Hotel