fbpx

Vietnam

Rejser til Vietnam byder på fantastiske oplevelser i et land med venligt folkefærd, en masse kultur, dejlige madoplevelser, smuk natur og kridhvide sandstrande.

Vietnam til fordel for dyrene

Rundt omkring i Asien hærger flere sorte markeder, hvor truede dyrearter - ofte primater - bliver solgt som kæledyr. På disse rejser inkluderer vi et besøg i et rescue- eller rehabilitationscenter, der tager sig af de dyr, der er blevet reddet fra sådanne markeder. Nogle af rejserne foregår også i Vietnams frodige natur, hvor der en chance for at opleve nogle af dem i deres naturlige habitat.

Find det bedste rejsetidspunkt til Vietnam og meget mere. Siden åbner i et nyt vindue.

Vietnam er verdens største eksportør af peber, og producerer ca. 1/3 af alt peber i verden. 

Marts & april

Rundrejse

Rundrejse i Vietnam, Cambodia og Thailand

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

27 dage

Antal personer

4 personer

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safariTil fordel for dyrene

Fra pris:/ pr. pers28.899 DKK

Læs mere

Dette må du ikke gå glip af i Vietnam

Sapa-regionen, Halong bugten og badeferie i Hoi An

Halong Bugten

Halong-bugten kan opleves på flere forskellige måder. Nogle foretrækker en enkel sejltur blandt de mange klippeformationer, der hist og her stikker op fra vandets overflade. Men hos Ferie med Formål kommer du på et 2-dages luksus cruise, så du både får dagstimerne og aftentimerne med dig. Halong bugten er et must-see, hvis man besøger Vietnam. Desuden er bugten udråbt til at være et af verdens syv naturvidundere, og den smaragdgrønne plet på verdenskortet er naturligvis også UNESCO-verdensarv.

sapa vietnam2

Sapa-regionen

Hvis man ønsker at opleve den lokale kultur i Vietnam, og samtidig elsker at være aktiv i naturen, så er Sapa regionen i det nordlige Vietnam det oplagte valg. Området er fyldt med grønne risterasser, vandfald og bjerge – og det er hjemsted for hele 9 forskellige stammer, hvoraf Hmong-folket udgør en majoritet på mere end 50%. På en rejse til Sapa, vil du møde andre turister, der også brænder for friluftslivet. Sapa er den perfekte start på en ferie til Vietnam, og kan nemt kombineres med en badeferie.

Lokalt homestay

Den lokale kultur

Vietnam er fyldt med lokale, autentiske oplevelser. Hos Ferie med Formål sætter vi et stort fokus på at finde de steder, turismen endnu ikke har fundet frem til. På vores rejser vil du derfor få mulighed for at opleve lokale fiskelandsbyer – såkaldte ‘floating fish farm’ der flyder på vandet. Vi bevæger os også ud på naturstierne og væk fra storbyens mylder. Derud, hvor de etniske majoritets grupper holder til. Du får et indblik i hverdagen, og med dit besøg, støtter du de lokale.

Adventure i Vietnam Inkl. 2-dages cruise i Halong bugten

Hoi An

Oplev Hoi Ans antikke bydel, som er en gammel handelshavn, der bød kinesiske, hollandske, franske, japanske, portugisiske og arabiske købmænd velkommen fra det 16. til det 18. århundrede. Nu er Hoi An én af Vietnams mest charmerende byer og samtidig hjemsted for nogle af landets smukkeste gamle bygninger, som er inspireret af portugisisk, kinesisk og japansk kultur og arkitektur. Hop på en cyclo (cykel-taxa) og oplev byen i et behageligt tempo.