fbpx

Vietnam

Rejser til Vietnam byder på fantastiske oplevelser i et land med venligt folkefærd, en masse kultur, dejlige madoplevelser, smuk natur og kridhvide sandstrande.

Vælg mellem vores rejser

Vi har samlet de smukkeste områder i Vietnam og kombineret med kultur og dyrevelfærd. Se frem til ferieoplevelser, hvor vi blandt andet besøger nogle af de rehabilitationscentre, der tager sig af truede dyrearter og primater, der er reddet fra de sorte markeder.

Find det bedste rejsetidspunkt til Vietnam og meget mere. Siden åbner i et nyt vindue.

Vietnam er verdens største eksportør af peber, og producerer ca. 1/3 af alt peber i verden. 

Rundrejse

Rundrejse i Vietnam, Cambodia og Thailand

Oplev højdepunkterne i 3 af Asiens smukkeste lande

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

27 dage

Antal personer

Ubegrænset

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safariTil fordel for dyrene

Fra pris:/ pr. pers28.899 DKK

Læs mere

Om Vietnam

Vietnam rejser er blevet et populært valg blandt rejselystne fra hele verden. Og med god grund: En rundrejse til Vietnam byder på noget for enhver smag. Uanset om du er til smuk natur, kulturelle oplevelser eller kridthvide sandstrande, vil du med garanti finde noget der interesserer dig.

Kombiner rundrejsen med et 2-dages cruise i den skønne Halong-bugt, der også er på UNESCOs liste over verdensarv. Her finder du ca. 3.000 kalkstensbjerge i forskellige størrelser og former, der hæver sig over havoverfladen og danner en labyrint. Besøg Hanoi, der med de mange franske boulevarder og smukke templer inviterer dig på en helt fantastisk stemning. Oplev den charmerende fiskerby, Hoi An og gå på opdagelse i den gamle bydel. Hop ombord på en båd og sejl ud på mekong-deltaet, hvor hovedbyen Can Tho tager åbner sig med farverige, flydende markeder. Slå et smut forbi storbyen Ho Chi Minh City – det tidligere Saigon – og oplev de nærliggende Cu Chi-tunneler, der blev bygget mellem 1940-1960, og som måler mere end 250 kilometer i længden. Eller tag vandreskoene på, og udforsk Nordvietnams smukke og frodige region, Sapa, og kom tæt på de små landsbysamfund.

Der er uendeligt meget at give sig til i Vietnam. Og hos Ferie med Formål, får du det hele med.

En rejse til fordel for dyrene
Rundt omkring i Asien hærger flere sorte markeder, hvor truede dyrearter – ofte primater – bliver solgt som kæledyr. På disse rejser inkluderer vi et besøg i et rescue- eller rehabilitationscenter, der tager sig af de dyr, der er blevet reddet fra sådanne markeder. Nogle af rejserne foregår også i Vietnams frodige natur, hvor der en chance for at opleve nogle af dem i deres naturlige habitat.

Ferie med Formål er foreløbig igang med at udarbejde spændende, dyrevenlige rejser til Vietnam. Det er vigtigt for os, at dyrevelfærden er på sit højeste. Derfor er vi på nuværende tidspunkt i dialog med flere rehabiliteringscentre, som vi kan indsætte i vores programmer. 

Programmerne er skræddersyede eksempler på færdige pakkerejser. Ønsker du at tilføje noget, ændre noget eller at sammesætte din helt egen drømmerejse? Kontakt Ferie med Formål. Så skræddersyer vi den perfekte rejse til dig ud fra dine ønsker.