fbpx

Nepal

Udover den smukke Himalaya-bjergkæde, der med sine hvide sneklædte tinder inviterer dig på et magisk eventyr og verdens bedste muligheder indenfor trekking, byder Nepal også på meget andet. Landet mellem Himalayas bjergtinder byder også på spændende og storslået kultur og et rigt dyreliv.

Vælg mellem vores rejser

Med Himalayabjergene som den mest populære destination, byder Nepal også på en rig kultur og et fascinerende dyreliv. På disse rejser kombinerer vi en lettere aktiv rejse med spændende safarioplevelser i Chitwan National Park samt velgørenlige formål. Formål, der kommer både dyr, lokale og miljøet til fordel. 

Find det bedste rejsetidspunkt til Nepal og meget mere. Siden åbner i et nyt vindue.

Vender du kortet over Nepal 90 grader i urets retning, ligner det Portugal. Find dit atlas frem og prøv.

Slut september – november.

Rundrejse

Safari og frivilligt arbejde i Chitwan National Park

Oplev Chitwan Nationalpark og deltag i en oprydningskampagne med de lokale

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

10 dage

Antal personer

2 - 10 pers.

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers11.997 DKK

Læs mere
Trekking

Trekking i Nepal: Nepal bag facaden

Kom på en autentisk trekking i Nepal, når vi besøger lokale landsbyer.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

11 dage

Antal personer

2 - 10 pers.

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers14.399 DKK

Læs mere

Om Nepal

Nepal er klart et af verdens bedste lande, når det kommer til aktiv ferie. Selvom det er Himalaya-bjergene der tiltrækker de fleste, byder Nepal også på en storslået kultur, specielt i landets hovedstad, Kathmandu. Kathmandu er landets største metropol med hele 7 steder, der fremgår på UNESCOs verdens kulturarv. Her er der altså rig mulighed for at dykke godt og grundigt ned i den nepalesiske kultur.

Mest kendt i Nepal, er Himalaya bjergkæden. Den nordlige del af Nepal har otte af verdens ti højeste bjerge, heriblandt verdens højeste punkt, Mount Everest. Mere end 240 af verdens toppe, der alle måler mere end 6.096 meter over havets overflade, ligger i Nepal. Den sydlige region er stedet, hvor grundlæggeren af ​​buddhismen “Lord Buddha” blev født. De sydlige regioner, også kendt som Terai-regionen, er frugtbare med et tropisk klima og hjemsted for mange truede dyrearter. Landet har registreret 182 pattedyr samt hele 850 fuglearter.

Man behøver altså ikke at være i stand til at trekke i Himalaya bjergene, for at besøge Nepal. Landet byder på masser af oplevelser for alle og enhver – og de oplevelser, har Ferie med Formål sat ind i vores rejser. Med landets vilde floder, dybe kløfter, enorme bjerge, fascinerende klima og stejle bjergstier, er Nepal et yndet sted for eventyrelskere såvel som for natur- og dyreelskere.

En rejse til fordel for alle
En rejse til Nepal byder på storslået natur. Nepal er uden tvivl en af verdens mest dominerende lande, når det kommer til trekking og bjergbestigning. På disse rejser kombinerer vi vores trekking med et eller flere besøg i lokale landsbyer. Vi deltager i forskellige velgørenhedsprojekter – heriblandt ‘Lets Clean Up Nepal‘. Desuden besøger vi nationalparker som Chitwan National Park, hvor du kan opleve vilde dyr i det fri.

Programmerne er skræddersyede eksempler på færdige pakkerejser. Ønsker du at tilføje noget, ændre noget eller at sammesætte din helt egen drømmerejse? Kontakt Ferie med Formål. Så skræddersyer vi den perfekte rejse til dig, ud fra netop dine ønsker og behov.