fbpx

Uganda

”Pearl of Africa” bliver Uganda med rette kaldt, for landet er et overflødighedshorn af imponerende naturoplevelser med sit bjergrige terræn, frodige vegetation, tætte regnskove og vidtstrakte savanne. Selv garvede Afrika-rejsende må overgive sig til landets naturlige skønhed, mangfoldige dyreliv og imødekommende befolkning.

Uganda - til fordel for lokalbefolkningen

På disse rejser kombinerer vi oplevelserne med et besøg hos de lokale stammer. Under besøget lærer vi hvordan man overlever i skoven, hvilke træer der kan anvendes til medicin, det at lave ild uden lighter og meget mere. Vi besøger ligeledes handicapprojektet i Ggaba. Der bor mange handicappede børn i området Ggaba, hvor projektet holder til. Børn, som ikke kommer uden for hjemmet, både fordi der ikke er penge til det, og fordi der bliver set ned på handicappede i Uganda. Der er tilknyttet ca. 20 børn med forskellige fysiske og psykiske handicaps, lige fra hørehæmmede til spastikere. Vi ser og hører mere om projektet, og hilser på alle børnene. Alle besøg er inkluderet i rejsens pris, og går udelukkende til stedet vi besøger. På den måde er du med til at støtte lokalbefolkningen på din rejse, og vi garanterer, at du får en oplevelse for livet. Uganda rejser med god samvittighed!

Find det bedste rejsetidspunkt til Uganda og meget mere. Siden åbner i et nyt vindue.

Rolex til morgenmad… Rolex er ”street food” og er en chapati (madpandekage) med æg, tomater, kål, løg og peberfrugter. Det kaldes “rolled eggs” men staves og udtales som det kendte ur. 

Januar – februar & juni-september.

Dansk tale
Rundrejse og safari

Rejse til Uganda og Rwanda: Afrikas grønne perler

Følg med på en fantastisk rejse til Uganda og Rwanda.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

16 dage

Antal personer

6 personer

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safarimulighed for yoga

Fra pris:/ pr. pers37.599 DKK

Læs mere