fbpx

Nepal

Den smukke Himalaya-bjergkæde med sine hvide sneklædte tinder inviterer dig på et magisk eventyr og verdens bedste muligheder indenfor trekking, rafting og jungle safaris. En rejse til Nepal er begyndt!

 

Vælg mellem vores rejser

Oplev Nepals smukke lavland, når vi tager på opdagelse i nogle af Asiens bedste nationalparker og dyrereservater. På disse rejser oplever du landets frodige fauna, flora og dyrelivet der følger.

Find det bedste rejsetidspunkt til Nepal og meget mere. Siden åbner i et nyt vindue.

Vender du kortet over Nepal 90 grader i urets retning, ligner det Portugal. Find dit atlas frem og prøv.

Rundrejse

Safari og frivilligt arbejde i Chitwan National Park

Oplev Chitwan Nationalpark og deltag i en oprydningskampagne med de lokale

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

10 dage

Antal personer

2 - 10 pers.

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers11.997 DKK

Læs mere
Trekking

Trekking i Nepal: Nepal bag facaden

Kom på en autentisk trekking i Nepal, når vi besøger lokale landsbyer.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

11 dage

Antal personer

2 - 10 pers.

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers14.399 DKK

Læs mere
Safarirejse

Fuglerejse i Nepal

Oplev Nepals rige fugle- og dyreliv i nogle af de bedste nationalparker og reservater i asien.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

9 dage

Antal personer

2 - 10 pers.

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers14.599 DKK

Læs mere

Om Nepal

Udover den smukke Himalaya-bjergkæde, der med sine hvide sneklædte tinder inviterer dig på et magisk eventyr og verdens bedste muligheder indenfor trekking, rafting og jungle safaris, byder rejser til Nepal også på meget andet. Landet mellem Himalayas bjergtinder inviterer dig på en spændende og storslået kultur samt en fascinerende natur, hvor der hersker et imponerende dyreliv.

Nepal er klart et af verdens bedste lande, når det kommer til aktiv ferie. Selvom det er Himalaya-bjergene der tiltrækker de fleste, byder Nepal som sagt også på en storslået kultur, specielt i landets hovedstad, Kathmandu. Kathmandu er landets hovedstad og største metropol med hele 7 steder, der fremgår på UNESCOs verdens kulturarv.

Den nordlige del af Nepal har otte af verdens ti højeste bjerge, heriblandt verdens højeste punkt, Mount Everest. Mere end 240 af verdens toppe der alle måler over 6.000 meter over havets overflade, ligger i Nepal. Den sydlige region er stedet, hvor grundlæggeren af ​​buddhismen “Lord Buddha” blev født. De sydlige regioner, også kendt som Terai-regionen, er frugtbare med et tropisk klima og hjemsted for mange truede dyrearter. Landet har registreret 182 pattedyr samt 850 fuglearter. Mest kendt er Chitwan National Park, hvor du finder et bredt udvalg af spændende dyrearter. Heriblandt elefanter, næsehorn og gavialer. Desuden er tigeren spottet i parken.

Med landets vilde floder, dybe kløfter, enorme bjerge, fascinerende klima og stejle bjergstier, er en rejse til Nepal et godt valg for eventyrelskere såvel som for natur- og dyreelskere.

En rejse til fordel for dyrene
Himalaya bjergene er uden tvivl det som lokker mest hos de fleste, hvis man skal rejse på eventyr i Nepal. Men med sin fantastiske flora og fauna, byder Nepal også på et fantastisk dyreliv i landets lavland. Her har Ferie med Formål udvalgt nogle nationalparker, hvor du selv kan bestemme om du vil kombinere dit trek med en safarioplevelse, eller blot besøge nationalparken og nyde synet af Himalaya-bjergene i baggrunden, når vi overnatter på hoteller i bjergbyer som Pokhara. Disse rejser er idelle til dig, der ønsker at komme tæt på Nepals dyreliv samt opleve Himalaya bjergene på afstand.

Ønsker du at kombinere trekking i Nepal med et besøg i eksempelvis Chitwan National Park? Kontakt Ferie med Formål. Så skræddersyer vi rejsen til dig. Er du mest interesseret i at trekke i Nepal, kan du med fordel besøge vores side ‘rejser til Nepal‘. Her finder du en bredt udvalg af forskellige trekkingruter.

Programmerne er skræddersyede eksempler på færdige pakkerejser. Ønsker du at tilføje noget, ændre noget eller at sammesætte din helt egen drømmerejse, kan du altid kontakte os. Så skræddersyer vi den perfekte rejse til dig ud fra dine behov og ønsker.