fbpx

Singapore

Singapore – en topmoderne ø med storby, multikulturel befolkning og tropisk klima. Besøger man Singapore, forstår man næsten ikke, at det er Sydøstasiens mindste land.

Vælg mellem vores rejser

På vores Singapore rejser, oplever du et multikulturelt samfund og en topmoderne storby. Med de tårnhøje, glasbeklædte skyskrabere, føler man næsten, at man er havnet et sted inde i fremtiden. På disse rejser anvender vi Singapore som mellemlanding og oplever den moderne storby, inden turen går videre til et andet asiatisk land. Vi besøger også nogle af de 54 øer, Singapore består af.

Find det bedste rejsetidspunkt til Singapore og meget mere. Siden åbner i et nyt vindue.

For at holde gader og stræder rene, er tyggegummi ulovligt, med mindre, det er nikotintyggegummi eller at du kan fremvise recept. Desuden er der installeret urindetektorer i offentlige elevatorer. Bliver urin opfanget, går en alarm igang, og dørene lukkes indtil politiet ankommer. Det er ikke for sjov, at Singapore er verdens reneste by.

Rundrejse

Singapore og Malaysia: Moderne storby og eksotisk dyreliv

Besøg Singapores moderne storby og kom tæt på Borneos eksotiske dyr.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

17 dage

Antal personer

Ubegrænset

mulighed for trekkingmulighed for cyklingmulighed for at tage på safariTil fordel for dyrene

Fra pris:/ pr. pers24.997 DKK

Læs mere
Rundrejse

Singapore og Malaysias højdepunkter

Vi starter i Singapores topmoderne storby, inde vi bevæger os til nabolandet, Malaysia.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

18 dage

Antal personer

Ubegrænset

mulighed for cyklingmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers18.399 DKK

Læs mere

Om Singapore

Singapore er en oplagt mellemdestination, hvis man rejser til østen. Besøg det muslimske kvarter, og træn dine handelsevner på markederne, der sælger ud af silke og saronger. Tag forbi Chinatown og oplev templerne samt de udsmykkede huse, eller gå shopamok i shoppingcentre på Orchard Road. Ønsker du at komme lidt væk fra storbyen, kan du besøge øen Pulau Ubin, hoppe op på cyklen, og cykle rundt blandt gamle huse og opleve en helt anden kultur og levevis.

Har man børn med på ferien, kan man besøge Universal Studios, der huser mange forskellige karruseller opdelt i forskellige parker, med hvert sit tema. Tag blandt andet på opdagelse i Jurassic Park, det gamle Egypten eller besøg Shreks verden.

Under dit besøg, vil du ligge mærke til hvor ren byen er. At finde en tyggegummi plet på vejen, er som at lede efter en nål i en høstak. I Singapore hersker nemlig nogle særlige love og regler, som er værd at kende til, inden man rejser. Læs mere under praktisk information.

En rejse til fordel for dyrene
På rejserne til Singapore, går storby, kultur og natur i ét. Under nogle af dagene besøger vi nogle af de omkringliggende øer, hvor en fantastisk dyreliv – under og over havets overflade –  venter os. Et af stoppene bliver blandt andet Singapores første Marina Park.

Vores rejser til Singapore er første led i en spændende kombinationsrejse i Asien. Ønsker du kun at besøge Singapore, er du velkommen til at fremlægge dine ønskemål for os. Så skræddersyer vi den perfekte rejse og tilbyder den til en god og konkurrencedygtig pris.