fbpx

Singapore

Vælg mellem vores rejser

Med den topmoderne storby og de smukke øer er Singapore en destination, der passer perfekt som første led i nogle af vores mange spændende kombinationsrejser til Asien. Vi starter en spændende rundrejse med nogle dages i Singapore hvor storby, aktiv ferie, autentiske oplevelser og afslapning står for dagen.

Find det bedste rejsetidspunkt til Singapore og meget mere. Siden åbner i et nyt vindue.

For at holde gader og stræder rene, er tyggegummi ulovligt, med mindre, det er nikotintyggegummi eller at du kan fremvise recept. Desuden er der installeret urindetektorer i offentlige elevatorer. Bliver urin opfanget, går en alarm igang, og dørene lukkes indtil politiet ankommer. Det er ikke for sjov, at Singapore er verdens reneste by.

Rundrejse & safari

Singapore og eksotisk dyreliv i Borneos regnskov

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

17 dage

Antal personer

4 personer

mulighed for trekkingmulighed for cyklingmulighed for at tage på safariTil fordel for dyrene

Fra pris:/ pr. pers26.299 DKK

Læs mere

Fra pris:/ pr. pers24.997 DKK

Læs mere
Rundrejse

Singapore og Malaysias højdepunkter

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

18 dage

Antal personer

personer

mulighed for cyklingmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers18.399 DKK

Læs mere

Om Singapore

Singapore er en oplagt mellemdestination, hvis man rejser til østen. Besøg det muslimske kvarter, og træn dine handelsevner på markederne, der sælger ud af silke og saronger. Tag forbi Chinatown og oplev templerne samt de udsmykkede huse, eller gå shopamok i shoppingcentre på Orchard Road. Ønsker du at komme lidt væk fra storbyen, kan du besøge øen Pulau Ubin, hoppe op på cyklen, og cykle rundt blandt gamle huse og opleve en helt anden kultur og levevis.

Har man børn med på sin ferie til Singapore, kan man besøge Universal Studios, der huser mange forskellige karruseller opdelt i forskellige parker med hvert sit tema. Tag blandt andet på opdagelse i Jurassic Park, det gamle Egypten eller besøg Shreks verden.

Under dit besøg, vil du ligge mærke til hvor ren byen er. At finde en tyggegummi plet på vejen, er som at lede efter en nål i en høstak. I Singapore hersker nemlig nogle særlige love og regler, som er værd at kende til, inden man rejser. Læs mere under praktisk information.