fbpx

Zimbabwe

Vælg mellem vores rejser

Zimbabwe - bare navnet bringer associationer til det mystiske og gådefulde afrikanske kontinent. Et land der, som i eventyrets verden, har været så grueligt meget igennem, men som nu rider på en bølge af fornyet håb og optimisme, og som igen åbner sig for verden og for os som gæster.

Find det bedste rejsetidspunkt til Zimbabwe og meget mere. Siden åbner i et nyt vindue.

Victorias Falls’ buldren kan høres på en afstand af hele 40 km. Victoria Falls kaldes også ‘Røgen der tordner’, på grund af den store tågesky der konstant hænger over vandfaldet.

Dansk tale
Rundrejse

Rejse til Zimbabwe – En verden af vidundere

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

14 dage

Antal personer

4 personer

Til fordel for dyrenemulighed for at tage på safarimulighed for trekking

Fra pris:/ pr. pers29.997 DKK

Læs mere
Dansk tale

Fra pris:/ pr. pers44.897 DKK

Læs mere
Dansk tale
Rundrejse & safari

Rejse til Sydafrika & Zimbabwe: Ånden fra det sydlige Afrika

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

14 dage

Antal personer

4 personer

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers29.997 DKK

Læs mere

Om Zimbabwe

Og heldigvis for det, for Zimbabwe har så meget at byde på – en unik og mangfoldig kultur med en rig historie, som få har set og hørt; en befolkning, der er et af de højest uddannede i Afrika, der med deres varme venlighed byder sine gæster velkommen med åbne arme; et uspoleret vildnis og noget af Afrikas smukkeste natur, der giver grobund for unikke safarioplevelser. Landets turistpolitik har begrænset antallet af turister ved at opretholde et forholdsvist højt prisniveau, hvilket har ført til begrænset slitage på vildnisset og det følsomme miljø. Derfor møder vi ofte langt færre turister i forhold til de fleste andre lande i Afrika, hvilket giver en langt mere autentisk og eventyrlig oplevelse. Landet huser hele 5 områder, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. For at komme på listen kræver det at stedet har en enestående betydning, der betragtes som menneskehedens fælles arvegods.

Af alle Zimbabwes naturlige vidundere er Victoria Falls det mest berømte. Verdens næststørste vandfald betragtes som et af verdens mest spektakulære med sin bredde på 1,7 km og et fald på 128 meter på det højeste sted. Det var den engelske opdagelsesrejsende David Livingstone der, som den første hvide mand, den 17. november 1855 ”opdagede” vandfaldet og navngav det til ære for den daværende engelske Dronning Victoria. Han beskrev sit første indtryk af vandfaldene som ”den mest vidunderlige udsigt jeg har set i Afrika”.

Zimbabwe er en sang, der når den først er hørt, aldrig glemmes. En stemning, der opfylder enhver sjæls behov. En magi, der tryllebinder alle der møder hende. Hendes stemme frembringer mange melodier.