fbpx

Frivilligt arbejde

Dyrene er desværre dem som er de mest udsatte i turismen. Det ønsker vi at ændre – sammen med dig.

Det er ingen hemmelighed at mange dyr er udsat til fordel for turismen. Mange dyr er til og med kategoriseret som truede dyrearter. Hos Ferie med Formål ønsker vi at bidrage med en bedre turisme til fordel for dyrene. Derfor arrangerer vi rejser, hvor vi sætter dyrevelfærd i første prioritet.

På nogle af disse rejser, kan du bidrage med frivilligt arbejde, og dermed gøre en stor forskel for tidligere udsatte dyr samtidig med at du får en fantastisk oplevelse. Ferie med Formål har udvalgt nogle organisationer som passer på tidligere udsatte dyr. Under besøget sætter vi en halv til en hel dag af, hvor du får lov til at hjælpe med dagens gerninger. Herunder forberedelse af dyrenes mad, bygge legetøj, rengøring eller gåture.

Ønsker du ikke at bidrage med frivilligt arbejde, kan du hjælpe til på andre måder. Blot ved at besøge organisationerne, får du et fantastisk indblik i organisationens projekt, kommer tæt på dyrene og får en masse spændende fortælling undervejs. Dit besøg er inkluderet i rejsens pris, og går udelukkende til organisationen. Disse rejser finder du her.