fbpx

Sydafrika

Oplev hele verden samlet i ét land.

Sydafrika - til fordel for dig

Med Dragensbjergene, vinlandet, panoramaruten og garden route omkring dig, er en Sydafrika rejse det oplagte valg, til dig, der ønsker lidt afkobling fra hverdagen. Sug naturens mange indtryk til dig på en dejlig trekkingtur i Dragensbjergene - en bjergkæde som strækker sig fra Hoedspruit vest for Kruger til syd for Lesotho. Vedligehold dine interesser med et besøg på nogle af verdens bedste vingårde og kombiner rejsen med en tur til Zimbabwe og bliv betaget af Victoria Falls. En Sydafrika rejse byder på alt for den eventyrlystne - og rejsen foregår med dansktalende rejseleder. 

Find det bedste rejsetidspunkt til Sydafrika og meget mere under praktisk information. Siden åbner i et nyt vindue.

Sydafrika er det eneste land i verden med tre hovedstæder; Cape Town (lovgivende), Pretoria (administrativ) og Bloemfontein (dømmende).

Marts – juni & September – december.

Dansk tale
Rundrejse & Safari

Sydafrika, eSwatini & Lesotho: Safari, smukke landskaber og kultur

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

14 dage

Antal personer

4 personer

mulighed for at tage på safarimulighed for trekking

Fra pris:/ pr. pers21.699 DKK

Læs mere
Dansk tale
Rundrejse & Safari

Sublime Sydafrika: Safari, storbyer og sanseoplevelser

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

14 dage

Antal personer

4 personer

mulighed for trekkingmulighed for vinsmagningmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers24.997 DKK

Læs mere
Dansk tale
Rundrejse

Sydafrika: Safari, Garden Route & Cape Town

Inklusiv fly

Inkl fly

Antal dage

15 dage

Antal personer

4 personer

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safarimulighed for vinsmagning

Fra pris:/ pr. pers27.499 DKK

Læs mere
Dansk tale
Rundrejse

Suveræne Sydafrika: En verden i ét land

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

19 dage

Antal personer

6 personer

mulighed for trekkingmulighed for vinsmagningmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers38.497 DKK

Læs mere
Dansk tale
Rundrejse & Safari

Sydafrikas seværdigheder: For krop og sjæl

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

14 dage

Antal personer

4 personer

mulighed for vinsmagningmulighed for at tage på safarimulighed for trekking

Fra pris:/ pr. pers22.997 DKK

Læs mere
Dansk tale
Rundrejse & safari

Rejse til Sydafrika & Zimbabwe: Ånden fra det sydlige Afrika

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

14 dage

Antal personer

4 personer

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers29.997 DKK

Læs mere

Sydafrika med dansk rejseleder

En hilsen fra Carsten – din danske rejseleder i Sydafrika

Jeg er 49 år, gift og bosiddende i Kenya, hvor jeg har det overordnede ansvar for den danske NGO Periamma’s arbejde i Kenya. Sammen med vores lokale partnere arbejder jeg på at forbedre de uddannelsesmæssige forhold for de børn og unge, der er på vores skoler i Baringo County. Jeg har siden 2017 været ansvarlig for forskellige Danida-støttede projekter, herunder et valgprojekt, hvor formålet var sikre at de unge deltog fredeligt i det nationale valg i 2017; og i de sidste 3 år et projekt omkring ”Sexual Reproductive Health Rights”, hvor formålet er at give de unge øget kontrol og selvbestemmelse over deres eget liv.

Siden 2013 har jeg arbejdet jeg som rejseleder på rejser til den østlige- og sydlige del af Afrika. Jeg er villig til at gå rigtig langt for at mine gæster kan få lige dét ekstra med, når jeg er med som rejseleder. En rejse er nemlig ikke bare en rejse. Den skal kunne skabe mindeværdige oplevelser, som man som gæst husker tilbage på med glæde mange år fremover. Så mine gæster skal mærke min empati, passion og kærlighed til det jeg viser og formidler.

Mit hjerte banker for Afrika og jeg glæder mig derfor meget til at give jer et lille indblik i det fantastiske kontinent med sin storslåede natur, imponerende dyreliv, kulturelle mangfoldighed og charmerende storbyer.

sydafrika med dansk rejseleder

Det må du ikke gå glip af i Sydafrika…

lion open mouth

Krüger National Park

I den nordøstlige del af Sydafrika, finder du Kruger National Park. Parken grænser til Mozambique i øst og Zimbabwe i nord. Kruger rummer mere end 20.000 kvadratkilometer og består af en imponerende biodiversitet samt 14 forskellige økozoner med hver sin flora og fauna. Med sin fantastiske natur, er Kruger National Park hjem for et væld af dyrearter – og på en safarirejse kan du opleve nogle af de 147 pattedyrs arter, 114 krybdyrsarter samt mere end 500 forskellige fuglearter.

Red-Mountain-Winery

Vinlandet

På en rejse til Sydafrika vil man generelt få en dejlig mad- og vinoplevelse. I Sydafrika ligger nemlig nogle af verdens bedste vingårde, der producerer nogle af verdens bedste vine. Nogle af de mest kendte vindistrikter er blandt andet Paarl, Stellenbosch og Franschhoek. Under vores besøg i vinområderne, har Ferie med Formål arrangeret vinsmagning, hvor du kan prøve de lokale specialiteter – herunder den lokale drue, Chenin Blanch – og med det bjergerige landskab i baggrunden, bliver det ikke flottere. 

Cape Town

Cape Town

Cape Town kan, uden at overdrive, betragtes som en af verdens smukkeste byer. The Mother City, som den benævnes af de lokaler, ligger smukt omkranset af Taffelbjerget og Atlanterhavet. Mange rejsende elsker denne unikke by med sin fascinerende historie, interessante kultur, naturlige skønhed, prisvindende vine og afslappede livsstil. Besøger man Sydafrika, bør et besøg i Cape Town være med på to-do listen.

Læs mere om Cape Town.

swaziland landsby

Besøg hos de lokale stammer

Hos Ferie med Formål er det vigtigt, at vi også tænker på lokalbefolkningen. Vi ved, at lokalbefolkningen er med til at gøre rejsen helt unik. Der har vi inkluderet besøg i lokale landsbystammer, hvor du får et indblik i livet på savannen. Under disse besøg vil du få en unik oplevelse, hvor du får et helt nyt perspektiv på tilværelsen. Der vil ligeledes være mulighed for at deltage i lokale aktiviter og bedst af alt: Med dit besøg har Ferie med Formål sørget for, at du bidrager med økonomisk og medicinsk støtte til befolkningen.